BeneBene; Mikael Andersson, Staffan Heimerson; 2009
BeneBene; Mikael Andersson, Staffan Heimerson; 2009

BeneBene

av Mikael Andersson, Staffan Heimerson

  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9789197718066
  • Sidor: 134 st
  • Förlag: Mat & Vänner Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Det älskade italienska köket har mer eller mindre förvandlats till att bli svensk husmanskost. Enkelheten är förmodligen en av hemligheterna - vem som helst svänger lätt ihop en läcker pasta när man får oväntat besök eller maten måste fram snabbt på bordet. Sundheten är en annan, för inget kök har som det italienska stått modell för den hälsosamma och uppskattade medelhavsmaten. Mat & Vänner har tagit fram en kokbok där du hittar både basrecepten och rätterna som utmanar dig - en fantastisk bok, som ger dig den bas du behöver för att laga rätter ur det italienska köket. Här finns rätter både för den ovane kocken och för den mer avancerade. Till varje rätt finns dessutom en vinrekommendation. Recepten är uppdelade i Antipasti, Pasta & Risotto, Carne & Pesce, Pizza & Pane samt Dolce. Tomatsåsen, gremolatan, carpaccion, risotton, osso bucon, saltimboccan, den godaste pizzadegen, tiramisùn, panna cottan - du hittar dem alla i Bene, bene!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om BeneBene (2009)

I september 2009 släpptes boken BeneBene skriven av Mikael Andersson, Staffan Heimerson. Den är skriven på svenska och består av 134 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Mat & Vänner Förlag.

Köp boken BeneBene på Studentapan och spara pengar.

Referera till BeneBene

Harvard

Andersson, M. & Heimerson, S. (2009). BeneBene. Mat & Vänner Förlag.

Oxford

Andersson, Mikael & Heimerson, Staffan, BeneBene (Mat & Vänner Förlag, 2009).

APA

Andersson, M., & Heimerson, S. (2009). BeneBene. Mat & Vänner Förlag.

Vancouver

Andersson M, Heimerson S. BeneBene. Mat & Vänner Förlag; 2009.