Allt om mat. Vinguide 2006; Anders Timrén; 2005
Allt om mat. Vinguide 2006; Anders Timrén; 2005

Allt om mat. Vinguide 2006

av Anders Timrén

  • Utgiven: 2005
  • ISBN: 9789100107826
  • Sidor: 175 st
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Gör nya och goda bekantskaper i vinets underbara värld! Med Allt om Mat Vinguide som nu utkommer för fjärde året i rad görs detta möjligt. Detta är den enda vinguiden i Sverige där Systembolagets samtliga viner provas och betygssätts. Här hittar du vitt, rött, rosé, mousserande, champagner och starkviner, listade i kategorierna fyndviner, mer än prisvärda, prisvärda och ej prisvärda viner. Betygsättningen är både kärnfull, underhållande och informativ.Lättlästa och intressanta texter om vinländer, druvsorter ger boken extra värde, liksom ett användbart avsnitt om konsten att kombinera mat och vin. Vinguiden rymmer också tio-i-topplistor, årgångstabeller, information om de mest använda druvorna och de alltid lika populära förteckningarna över årets bästa och sämsta viner. Så fort dessa listor släpps tar vinerna slut på Systembolaget! I Allt om Mat Vinguide 2006 kan du även läsa om de senaste trenderna inte bara på Systembolaget utan även i övriga världen. Dessutom innehåller Allt om Mat Vinguide 2006 ett tiosidigt register, där alla röda och vita viner står listade i bokstavsordning. Tack vare detta är det lätt att snabbt hitta sitt favoritvin.Det behändiga formatet gör att vinguiden alltid kan finnas med, både till vardags och på resan. Med Allt om Mat Vinguide 2006 behöver du aldrig mer riskera att komma hem med ett dåligt vin, bara för att du glömt namnet på det du egentligen ville köpa. Och på resan kan det ju hända att man hittar viner som man känner igen hemifrån. Med Allt om Mat Vinguide 2006 till hands är det lätt att göra en prisjämförelse och få en uppskattning av vinets kvalitet.För innehållet svarar Allt om Mat:s vinprovargrupp, som tillsammans har runt 100 års provningserfarenhet. Var och en av dem provar 4000 till 6000 viner och andra drycker per år. Gruppen består av vinskribenternas ordförande Håkan Larsson, författare till boken Rött, vitt, rosé, som utsågs till världens bästa vinbok 2003 och Expressens vinkritiker Gunilla Hultgren-Karell. Dessutom ingår Mischa Biling, som är generalsekreterare i Internationella somelierförbundet och universitetslektor vid Restauranghögskolan i Grythyttan och Bengt-Göran Kronstam, som är hedersordförande i Sveriges Vinskribenters förening, DN:s vinkritiker och fackredaktör för Allt om Vin.Livet är för kort för att man ska dricka dåligt vin. Ett bra vin skänker njutning och tillfredställelse ett dåligt ger bara trist humör och sur smak. Hittar du ett enda vin som du verkligen tycker ger dig något är alla vedermödor belönade, hälsar vinprovargruppen. Välkommen att botanisera!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Allt om mat. Vinguide 2006 (2005)

I november 2005 släpptes boken Allt om mat. Vinguide 2006 skriven av Anders Timrén. Den är skriven på svenska och består av 175 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Albert Bonniers Förlag som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Allt om mat. Vinguide 2006 på Studentapan och spara pengar.

Referera till Allt om mat. Vinguide 2006

Harvard

Timrén, A. (2005). Allt om mat. Vinguide 2006. Albert Bonniers Förlag.

Oxford

Timrén, Anders, Allt om mat. Vinguide 2006 (Albert Bonniers Förlag, 2005).

APA

Timrén, A. (2005). Allt om mat. Vinguide 2006. Albert Bonniers Förlag.

Vancouver

Timrén A. Allt om mat. Vinguide 2006. Albert Bonniers Förlag; 2005.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.