Allt om Mat. Vinguide 2003; Håkan Larsson, Jan Holmström; 2002
Allt om Mat. Vinguide 2003; Håkan Larsson, Jan Holmström; 2002

Allt om Mat. Vinguide 2003

av Håkan Larsson, Jan Holmström

  • Utgiven: 2002
  • ISBN: 9789100580636
  • Sidor: 167 st
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Allt om Mat ¿ Vinguide 2003 är den mest kompletta vinguide som någonsin publicerats i Sverige! Allt om Mat, Sveriges största mat- och vintidning, har provat och satt betyg på Systembolagets samtliga viner: vitt, rött, rosé, mousserande, champagner och starkviner. Resultatet är en unik samling köpråd i alla kategorier och prisklasser. En mängd listor med de bästa köpen från olika områden och smaktyper kompletterar, och gör guiden ännu mer användbar. Vinguiden rymmer dessutom spännande och informativ läsning om vinländer, druvsorter, de bästa årgångarna, konsten att kombinera mat och vin med mera. Allt i behändigt och läsvänligt format ¿ Vinguiden kan alltid finnas med i handväskan eller portföljen. Allt om Mats vinnummer har blivit en institution inom vinjournalistik i Sverige. Det utkommer i oktober varje år och ökar lösnummerförsäljningen kraftigt. Konceptet utvecklas nu i bokform. Tidningen innehåller bedömning av samtliga röda och vita viner på Systembolaget, medan Allt om Mat. Vinguide 2003 förutom röda och vita viner även innehåller roséviner, mousserande viner, champagne och alla starkviner.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Allt om Mat. Vinguide 2003 (2002)

I oktober 2002 släpptes boken Allt om Mat. Vinguide 2003 skriven av Håkan Larsson, Jan Holmström. Den är skriven på svenska och består av 167 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Albert Bonniers Förlag som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Allt om Mat. Vinguide 2003 på Studentapan och spara pengar.

Referera till Allt om Mat. Vinguide 2003

Harvard

Larsson, H. & Holmström, J. (2002). Allt om Mat. Vinguide 2003. Albert Bonniers Förlag.

Oxford

Larsson, Håkan & Holmström, Jan, Allt om Mat. Vinguide 2003 (Albert Bonniers Förlag, 2002).

APA

Larsson, H., & Holmström, J. (2002). Allt om Mat. Vinguide 2003. Albert Bonniers Förlag.

Vancouver

Larsson H, Holmström J. Allt om Mat. Vinguide 2003. Albert Bonniers Förlag; 2002.