Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg; Ing-Marie Höök; 2004
Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg; Ing-Marie Höök; 2004

Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg Upplaga 1

av Ing-Marie Höök

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9781405422567
  • Sidor: 256 st
  • Förlag: Parragon
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I januari 2004 släpptes boken Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg skriven av Ing-Marie Höök. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 256 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Parragon.

Köp boken Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg (Upplaga 1)

Harvard

Höök, I.-M. (2004). Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg. 1:a uppl. Parragon.

Oxford

Höök, Ing-Marie, Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg, 1 uppl. (Parragon, 2004).

APA

Höök, I.-M. (2004). Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg (1:a uppl.). Parragon.

Vancouver

Höök IM. Alla tiders gott ur ugnen : läckert och lättlagat steg för steg. 1:a uppl. Parragon; 2004.

Köp boken

125 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!