Waje, Wide och en kock : Baja California; Lennart Waje, Michael Wide; 2010

Waje, Wide och en kock : Baja California Upplaga 1

av Lennart Waje, Michael Wide
Tillsammans med mästerkocken Richard Waje äter och dricker vi oss genom Baja California i Mexiko, från Cabo San Lucas till Tijuana. Richard lagar mat med lokala kockar, och vi testar mexikansk gatumat (bl.a. kycklingmage och kojuver), fiskar marlin och hälleflundra, möter smugglare, klappar valar, luftlandsätter öl till en tokig skotte och kikar på kondorer. Waje, Wide och en kock Baja California bjuder på njutning och äventyr och en mängd lättlagade recept på både nyskapade svexikanska läckerheter och handfasta mexikanska klassiker. Följ med långt bortom allfarvägarna på Baja!
Tillsammans med mästerkocken Richard Waje äter och dricker vi oss genom Baja California i Mexiko, från Cabo San Lucas till Tijuana. Richard lagar mat med lokala kockar, och vi testar mexikansk gatumat (bl.a. kycklingmage och kojuver), fiskar marlin och hälleflundra, möter smugglare, klappar valar, luftlandsätter öl till en tokig skotte och kikar på kondorer. Waje, Wide och en kock Baja California bjuder på njutning och äventyr och en mängd lättlagade recept på både nyskapade svexikanska läckerheter och handfasta mexikanska klassiker. Följ med långt bortom allfarvägarna på Baja!
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2010
ISBN: 9789197872904
Förlag: twoW!
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 183 st
Tillsammans med mästerkocken Richard Waje äter och dricker vi oss genom Baja California i Mexiko, från Cabo San Lucas till Tijuana. Richard lagar mat med lokala kockar, och vi testar mexikansk gatumat (bl.a. kycklingmage och kojuver), fiskar marlin och hälleflundra, möter smugglare, klappar valar, luftlandsätter öl till en tokig skotte och kikar på kondorer. Waje, Wide och en kock Baja California bjuder på njutning och äventyr och en mängd lättlagade recept på både nyskapade svexikanska läckerheter och handfasta mexikanska klassiker. Följ med långt bortom allfarvägarna på Baja!
Tillsammans med mästerkocken Richard Waje äter och dricker vi oss genom Baja California i Mexiko, från Cabo San Lucas till Tijuana. Richard lagar mat med lokala kockar, och vi testar mexikansk gatumat (bl.a. kycklingmage och kojuver), fiskar marlin och hälleflundra, möter smugglare, klappar valar, luftlandsätter öl till en tokig skotte och kikar på kondorer. Waje, Wide och en kock Baja California bjuder på njutning och äventyr och en mängd lättlagade recept på både nyskapade svexikanska läckerheter och handfasta mexikanska klassiker. Följ med långt bortom allfarvägarna på Baja!
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)