On food and cooking : the science and lore of the kitchen; Harold McGee; 1991
On food and cooking : the science and lore of the kitchen; Harold McGee; 1991

On food and cooking : the science and lore of the kitchen

av Harold McGee

  • Utgiven: 1991
  • ISBN: 9780004126579
  • Förlag: HarperCollin
  • Språk: Engelska

Om boken

1991 släpptes boken On food and cooking : the science and lore of the kitchen skriven av Harold McGee. Den är skriven på engelska. Förlaget bakom boken är HarperCollin.

Köp boken On food and cooking : the science and lore of the kitchen på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till On food and cooking : the science and lore of the kitchen

Harvard

McGee, H. (1991). On food and cooking : the science and lore of the kitchen. HarperCollin.

Oxford

McGee, Harold, On food and cooking : the science and lore of the kitchen (HarperCollin, 1991).

APA

McGee, H. (1991). On food and cooking : the science and lore of the kitchen. HarperCollin.

Vancouver

McGee H. On food and cooking : the science and lore of the kitchen. HarperCollin; 1991.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.