Livsmedelsteknologi 3; Poul Erner Andersen; 1993
Livsmedelsteknologi 3; Poul Erner Andersen; 1993

Livsmedelsteknologi 3 Upplaga 1

av Poul Erner Andersen

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1993
  • ISBN: 9789144317816
  • Sidor: 344 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Animaliska livsmedel Livsmedelsteknologi består av tre delar. Denna tredje del behandlar animaliska livsmedel, där bl.a. kött (svin, nöt, fågel, fisk), mjölk och ägg ingår.Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Livsmedelsteknologi 3 (1993)

I januari 1993 släpptes boken Livsmedelsteknologi 3 skriven av Poul Erner Andersen. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 344 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Livsmedelsteknologi 3 på Studentapan och spara pengar.

Referera till Livsmedelsteknologi 3 (Upplaga 1)

Harvard

Andersen, P. E. (1993). Livsmedelsteknologi 3. 1:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Andersen, Poul Erner, Livsmedelsteknologi 3, 1 uppl. (Studentlitteratur AB, 1993).

APA

Andersen, P. E. (1993). Livsmedelsteknologi 3 (1:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Andersen PE. Livsmedelsteknologi 3. 1:a uppl. Studentlitteratur AB; 1993.

Köp boken

200 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!