Livsmedelsteknologi 1; Poul Erner Andersen, Jörgen Risum; 1991
Livsmedelsteknologi 1; Poul Erner Andersen, Jörgen Risum; 1991

Livsmedelsteknologi 1 Upplaga 1

av Poul Erner Andersen, Jörgen Risum

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1991
  • ISBN: 9789144317618
  • Sidor: 383 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Konserveringsmetoder Livsmedelsteknologi består av tre delar där denna första del behandlar olika metoder att bevara livsmedel. Sammansättning och värmeegenskaper hos livsmedel beskrivs. Orsaker till livsmedelsförstöring tas upp och bl a behandlas mikroorganismer både ur denna aspekt och ur hälsoaspekt. Olika typer av förpackningar gås igenom.Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Livsmedelsteknologi 1 (1991)

I januari 1991 släpptes boken Livsmedelsteknologi 1 skriven av Poul Erner Andersen, Jörgen Risum. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 383 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Livsmedelsteknologi 1 på Studentapan och spara pengar.

Referera till Livsmedelsteknologi 1 (Upplaga 1)

Harvard

Andersen, P. E. & Risum, J. (1991). Livsmedelsteknologi 1. 1:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Andersen, Poul Erner & Risum, Jörgen, Livsmedelsteknologi 1, 1 uppl. (Studentlitteratur AB, 1991).

APA

Andersen, P. E., & Risum, J. (1991). Livsmedelsteknologi 1 (1:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Andersen PE, Risum J. Livsmedelsteknologi 1. 1:a uppl. Studentlitteratur AB; 1991.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.