LCHF 2.0; Anna Hallén, Åse Falkman Fredrikson; 2015
LCHF 2.0; Anna Hallén, Åse Falkman Fredrikson; 2015

LCHF 2.0 Upplaga 1

av Anna Hallén, Åse Falkman Fredrikson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789176172735
  • Sidor: 174 st
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

En ny och moderniserad LCHF. LCHF har länge varit en av de mest uppskattade dieterna i Sverige och har idag tusentals trogna följare. Men LCHF behöver moderniseras för att ligga i linje med de senaste hälsorönen. För det går att göra LCHF mycket bättre och hälsosammare. LCHF 2.0 är den nya uppgraderade versionen helt utan mejerivaror, gluten och soja. Ett ännu sundare och naturligare val som innehåller alla näringsämnen din kropp behöver. Här finns alla fakta om vad som händer när du utesluter gluten och mejerivaror och var du hittar de vitaminer, mineraler och antioxidanter som får dig att må som allra bäst. LCHF 2.0 är en bred hälsokokbok som passar alla som vill vara hälsosamma och som vill lära sig mer om sin kropp och kosten de äter. Författarna trycker också på vikten av att äta naturligt och hälsosamt. I bokens gedigna faktaavsnitt får man lära sig grundläggande näringsfysiologi och alla recept är försedda med näringsinformation och symboler. Bokens 75 goda och lättlagade recept har alla en unik märkning som gör att du snabbt ser vilka rätter som passar bäst för just dig och dina behov. LCHF 2.0 är skriven av två av Sveriges mest kända LCHF-profiler: Åse Falkman Fredrikson och Anna Hallén. Båda har tidigare skrivit flera bästsäljande böcker. LCHF 2.0 är deras första gemensamma bok.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om LCHF 2.0 (2015)

I augusti 2015 släpptes boken LCHF 2.0 skriven av Anna Hallén, Åse Falkman Fredrikson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 174 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Tukan Förlag.

Köp boken LCHF 2.0 på Studentapan och spara pengar.

Referera till LCHF 2.0 (Upplaga 1)

Harvard

Hallén, A. & Fredrikson, Å. F. (2015). LCHF 2.0. 1:a uppl. Tukan Förlag.

Oxford

Hallén, Anna & Fredrikson, Åse Falkman, LCHF 2.0, 1 uppl. (Tukan Förlag, 2015).

APA

Hallén, A., & Fredrikson, Å. F. (2015). LCHF 2.0 (1:a uppl.). Tukan Förlag.

Vancouver

Hallén A, Fredrikson ÅF. LCHF 2.0. 1:a uppl. Tukan Förlag; 2015.

Köp boken

119 kr