Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips; Jakob Lang, Johann Lang; 2012
Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips; Jakob Lang, Johann Lang; 2012

Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips Upplaga 1

av Jakob Lang, Johann Lang

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789163717413
  • Sidor: 119 st
  • Förlag: Artcopy
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I generationer har människan använt honung, bivax, pollen och propolis i hushållet, till matlagning och som husapotek. Här har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Boken innehåller också information om våra svenska honungsorter, andra produkter från bisamhället samt tips för hälsa och skönhet. Läs om det naturliga livsmedlet och de fantastiska bina som ger oss ovärderliga ekosystemtjänster.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips (2012)

I december 2012 släpptes boken Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips skriven av Jakob Lang, Johann Lang. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 119 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Artcopy.

Köp boken Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips på Studentapan och spara pengar.

Referera till Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips (Upplaga 1)

Harvard

Lang, J. & Lang, J. (2012). Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips. 1:a uppl. Artcopy.

Oxford

Lang, Jakob & Lang, Johann, Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips, 1 uppl. (Artcopy, 2012).

APA

Lang, J., & Lang, J. (2012). Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips (1:a uppl.). Artcopy.

Vancouver

Lang J, Lang J. Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips. 1:a uppl. Artcopy; 2012.

Köp boken

Helt ny

239 kr