Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök; Ulla Lantz, Birgitta de Jong, Sara-Mari Johansson; 2014
Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök; Ulla Lantz, Birgitta de Jong, Sara-Mari Johansson; 2014

Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök

av Ulla Lantz, Birgitta de Jong, Sara-Mari Johansson

  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789173452182
  • Sidor: 103 st
  • Förlag: SKL Kommentus
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Boken konkretiserar EU:s hygienregler för livsmedelshantering och beskriver den branschriktlinje som finns för måltidsorganisationer inom vård, skola och omsorg. Varje dag står den offentliga storhushållssektorn för 4,5 miljoner måltider, och tillagningen av maten styrs av EU:s nya hygienregler för livsmedels- hantering. Men reglerna ger stort tolkningsutrymme, eftersom verksamheter som hanterar livsmedel kan se väldigt olika ut. Därför utformar varje bransch sina egna riktlinjer. Denna handbok innehåller branschriktlinjen för måltidsorganisationer inom vård, skola och omsorg. Boken innehåller förutom lagar med kommentarer och råd även ett drygt 30-tal elektroniska mallar för de dokument som ska upprättas i kvalitetsarbetet. Den vänder sig främst till kostchefer och kostekonomer, men även nämnd och förvaltningsledning, livsmedelsföretagaren, beställare, utförare och den offentliga livsmedelskontrollen kan ha stor nytta av boken.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök (2014)

I januari 2014 släpptes boken Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök skriven av Ulla Lantz, Birgitta de Jong, Sara-Mari Johansson. Den är skriven på svenska och består av 103 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är SKL Kommentus.

Köp boken Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök på Studentapan och spara pengar.

Referera till Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök

Harvard

Lantz, U., Jong, B. de & Johansson, S.-M. (2014). Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök. SKL Kommentus.

Oxford

Lantz, Ulla, Jong, Birgitta de & Johansson, Sara-Mari, Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök (SKL Kommentus, 2014).

APA

Lantz, U., Jong, B. de, & Johansson, S.-M. (2014). Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök. SKL Kommentus.

Vancouver

Lantz U, Jong B de, Johansson SM. Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg : branschriktlinje för kök. SKL Kommentus; 2014.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.