endast ny
Handbok för den kräsne konsumenten Upplaga 16
Handbok för den Kräsne Konsumenten handlar om alla tveksamma tillsatser i mat och de problem många forskare misstänker att dessa kan orsaka hos oss människor. Visste Du att allergier, astma, tarmstörningar, cancer, depressioner, aggressioner, m.m. kan i vissa fall förekomma bara för att vi äter fel. Aspartam, natriumglutamat, sojalecitin och modifierad stärkelse är några av de tillsatser som vi själva måste hålla koll på. Visste du förresten att glutamaterna förmodligen är orsak till mer än hälften av alla migränanfall i vårt land, att aspartam misstänks orsaka minskad seretoninproduktion och där med kan ge svåra depressioner och att när man tillverkar sojalecitin används extrationsbensinet Hexan. Denna bok har redan förändrat många människors liv. Vill du själv få ett friskare liv? Beställ till både dig själv och dina vänner.
Upplaga: 16e upplagan
Utgiven: 2016
ISBN: 9789198212563
Förlag: Fredsbasker Förlaget
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 52 st
Handbok för den Kräsne Konsumenten handlar om alla tveksamma tillsatser i mat och de problem många forskare misstänker att dessa kan orsaka hos oss människor. Visste Du att allergier, astma, tarmstörningar, cancer, depressioner, aggressioner, m.m. kan i vissa fall förekomma bara för att vi äter fel. Aspartam, natriumglutamat, sojalecitin och modifierad stärkelse är några av de tillsatser som vi själva måste hålla koll på. Visste du förresten att glutamaterna förmodligen är orsak till mer än hälften av alla migränanfall i vårt land, att aspartam misstänks orsaka minskad seretoninproduktion och där med kan ge svåra depressioner och att när man tillverkar sojalecitin används extrationsbensinet Hexan. Denna bok har redan förändrat många människors liv. Vill du själv få ett friskare liv? Beställ till både dig själv och dina vänner.
197 kr207 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.