Grundläggande livsmedelshygien; Ingrid Lindholm; 2004
Grundläggande livsmedelshygien; Ingrid Lindholm; 2004

Grundläggande livsmedelshygien Upplaga 1

av Ingrid Lindholm

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9789147068678
  • Sidor: 144 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Det hänger på hygienen! Grundläggande livsmedelshygien behandlar ingående hygienens betydelse för att bra matkvalitet ska kunna uppnås. Boken är skriven för kursen Livsmedelshygien på gymnasiet men passar också för redan yrkesverksamma.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Grundläggande livsmedelshygien (2004)

I augusti 2004 släpptes boken Grundläggande livsmedelshygien skriven av Ingrid Lindholm. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 144 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Grundläggande livsmedelshygien på Studentapan och spara pengar.

Finns i 3 upplagor

Upplaga 3, Upplaga 2, Upplaga 1

Referera till Grundläggande livsmedelshygien (Upplaga 1)

Harvard

Lindholm, I. (2004). Grundläggande livsmedelshygien. 1:a uppl. Liber.

Oxford

Lindholm, Ingrid, Grundläggande livsmedelshygien, 1 uppl. (Liber, 2004).

APA

Lindholm, I. (2004). Grundläggande livsmedelshygien (1:a uppl.). Liber.

Vancouver

Lindholm I. Grundläggande livsmedelshygien. 1:a uppl. Liber; 2004.
Begagnad bok från 209 kr
Upplaga 3 finns tillgänglig som begagnad.

Alla upplagor

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.