Foodservice Organizations; Mary B. Gregoire; 2009
Foodservice Organizations; Mary B. Gregoire; 2009

Foodservice Organizations Upplaga 7

av Mary B. Gregoire

  • Upplaga: 7e upplagan
  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9780135105917
  • Sidor: 600 st
  • Förlag: Pearson
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

Written for junior and senior level student, this best-selling text presents a comprehensive portrait of how to manage commercial and on-site foodservice operations effectively and efficiently in the 21st century. Using the foodservice systems model as a guide, it shows managers how to transform the human, material, facility, and operational inputs of the system into outputs of meals, customer satisfaction, employee satisfaction, and financial accountability. This edition features expanded coverage of sustainability, social responsibility, and globalization and offers principles that will lead to managerial success.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Foodservice Organizations (2009)

I juli 2009 släpptes boken Foodservice Organizations skriven av Mary B. Gregoire. Det är den 7e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 600 sidor. Förlaget bakom boken är Pearson som har sitt säte i London.

Köp boken Foodservice Organizations på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Foodservice Organizations (Upplaga 7)

Harvard

Gregoire, M. B. (2009). Foodservice Organizations. 7:e uppl. Pearson.

Oxford

Gregoire, Mary B., Foodservice Organizations, 7 uppl. (Pearson, 2009).

APA

Gregoire, M. B. (2009). Foodservice Organizations (7:e uppl.). Pearson.

Vancouver

Gregoire MB. Foodservice Organizations. 7:e uppl. Pearson; 2009.

Köp boken

525 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!