Fisk- och viltkokboken Upplaga 1
Recepten i denna kokbok innehåller tre nyckelord: råvara, enkelhet och smak. Oavsett om det är husmankost eller en tre rätters middag som tillagas. Enkelheten i sig själv förstärker sinnesupplevelserna. Mottot är: En välkomponerad maträtt upplagd på ett enkelt sätt är vacker i sig själv. Ca 80 färgfoton, ca 100 recept.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 1998
ISBN: 9789153419655
Förlag: Ica Bokförlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 112 st
Recepten i denna kokbok innehåller tre nyckelord: råvara, enkelhet och smak. Oavsett om det är husmankost eller en tre rätters middag som tillagas. Enkelheten i sig själv förstärker sinnesupplevelserna. Mottot är: En välkomponerad maträtt upplagd på ett enkelt sätt är vacker i sig själv. Ca 80 färgfoton, ca 100 recept.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.