Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser; Alf Andersson; 2021
Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser; Alf Andersson; 2021

Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesserUpplaga 1

av Alf Andersson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2021
  • ISBN: 9789175866758
  • Sidor: 109 st
  • Förlag: Bokförlaget Settern
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Charkuteri för hemmabruk Gör korv, pålägg och andra delikatesser En instruktionsbok, kokbok och receptsamling för den som vill öka på sina kunskaper och förmåga för tillverkning av charkuteri­produkter. Vänder sig till hemmakockar och andra intresserade som vill lära sig charkuterikonsten. Boken är skriven på ett lättsamt sätt och förklarar de olika charkuteriprocesserna enkelt och rakt. Tillverkningen av bokens charkuterier utgår från enkla råvaror och den utrustning de flesta har i sina kök. Recepten innehåller vanliga vardagliga ingredienser utan en massa konserveringsmedel och kemikalier. Boken visar tillverkning av olika sorters skinka, tunga, bresaola, torkat kött, rostbiff, rimmat kött, rökt fläsk, leverkorv, terriner, pastejer och patéer, charkuterier på fisk och inte minst alla ljuvliga korvar. Alf Andersson har arbetat professionellt med charkuteri­tillverkning och har skrivit flera böcker de senaste 30 åren. Böcker som tack vare sitt noggranna och pedagogiska sätt trycks i upplaga efter upplaga. Böcker som Styckning av vilt och Rökning Så röker du kött och fisk är älskade klassiker. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå i boken. Charkuteri för hemmabruk är helt ensam i sitt slag i den svenska bokutgivningen. Tillförlitlig information om tillverkning av pålägg, korvar och delikatesser har länge efterfrågats och nu är boken här.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser (2021)

I november 2021 släpptes boken Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser skriven av Alf Andersson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 109 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bokförlaget Settern.

Köp boken Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser på Studentapan och spara pengar.

Referera till Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser (Upplaga 1)

Harvard

Andersson, A. (2021). Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser. 1:a uppl. Bokförlaget Settern.

Oxford

Andersson, Alf, Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser, 1 uppl. (Bokförlaget Settern, 2021).

APA

Andersson, A. (2021). Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser (1:a uppl.). Bokförlaget Settern.

Vancouver

Andersson A. Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser. 1:a uppl. Bokförlaget Settern; 2021.