BokGym Livsmedels- och näringskunskap 1, bok; Josefine Gaude, Rickard Andersson; 2022
spara 18%
1 säljare

BokGym Livsmedels- och näringskunskap 1, bok Upplaga 1

av Josefine Gaude, Rickard Andersson
Boken Livsmedels- och näringskunskap 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Livsmedels- och näringskunskap 1, såsom näringsämnen, råvaror, livsmedelshantering, näringsberäkningar, kostsituationen i Sverige och övriga världen, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang och livsmedelsområdet.
Boken Livsmedels- och näringskunskap 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Livsmedels- och näringskunskap 1, såsom näringsämnen, råvaror, livsmedelshantering, näringsberäkningar, kostsituationen i Sverige och övriga världen, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang och livsmedelsområdet.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2022
ISBN: 9789198746723
Förlag: Gleerups Utbildning AB
Format: Spiralbunden
Språk: Svenska
Sidor: 147 st
Boken Livsmedels- och näringskunskap 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Livsmedels- och näringskunskap 1, såsom näringsämnen, råvaror, livsmedelshantering, näringsberäkningar, kostsituationen i Sverige och övriga världen, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang och livsmedelsområdet.
Boken Livsmedels- och näringskunskap 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Livsmedels- och näringskunskap 1, såsom näringsämnen, råvaror, livsmedelshantering, näringsberäkningar, kostsituationen i Sverige och övriga världen, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang och livsmedelsområdet.
Begagnad bok
539 kr652 krSpara 113 kr (18%) mot nypris
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
539 kr652 krSpara 113 kr (18%) mot nypris
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar