I kokboken 50 favoriter får du hänga med på en matresa från 70-talet fram tills idag. Upplev dina gamla favoriter på nytt samtidigt som du skapar nya matminnen med framtida klassiker. I boken hittar du allt från 1970-talets chili con carne och paella, till 2010-talets one pots och fisktacos. Och allt däremellan.
Utöver de 50 nya recepten är kokboken fylld med roliga anekdoter om tidstypisk mat och matvanor från de senaste 50 åren samt ursprunget till många av våra mest älskade rätter. Visste du t ex att det var en man vid namn Ove Jacobsson som jobbade med flygfrakt som introducerade, och namngav, 70-talsklassikern flygande Jakob? Eller att Sveriges första falafelställe, Falafelkungen, öppnade 1985 i Lund?
Denna kokbok är en hyllning till våra godaste rätter från de senaste 50 åren. Gamla och nya favoriter att njuta av, om och om igen.
Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker