Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang; Mats Jonson; 2007
Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang; Mats Jonson; 2007

Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang Upplaga 1

av Mats Jonson

5.0 (4)

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2007
  • ISBN: 9789147079827
  • Sidor: 272 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov. Läs mer Utmärkande drag - Faktadelen fokuserar på tillagningsmetoderna - Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen - Stor receptdel Fokus ligger på tillagningsmetoderna för det varma och kalla köket. Detta innefattar även redskap och utrustning, planering och förberedelser, råvaror och inköp samt hygien och säkerhet. Här finns dessutom ett hundratal recept som alla är noga utvalda exempel på olika tillagningsmetoder. Man får också ta del av branschens historia och utveckling samt kreativ matlagning. Boken är avsedd för gymnasieskolan och andra grundläggande kurser i professionell matlagning. Om författarna Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang (2007)

I februari 2007 släpptes boken Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang skriven av Mats Jonson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 272 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang på Studentapan och spara pengar.

Referera till Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang (Upplaga 1)

Harvard

Jonson, M. (2007). Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang. 1:a uppl. Liber.

Oxford

Jonson, Mats, Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang, 1 uppl. (Liber, 2007).

APA

Jonson, M. (2007). Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang (1:a uppl.). Liber.

Vancouver

Jonson M. Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang. 1:a uppl. Liber; 2007.

Köp boken

319 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!