Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker
I februari 2007 släpptes boken Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang skriven av Mats Jonson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 272 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.
Köp boken Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang på Studentapan och spara pengar.
Harvard
Oxford
APA
Vancouver
Baserat på 4 recensioner från verifierade användare
5.0 (4)
4 recensioner
Daniel
Malmö
Väldigt pedagogisk bok. Väldigt lättläst och många bilder. Tar upp allt som man bör kunna som kock eller kökschef och lite till.
Ziad
Linköping
MMycket bra för matlagningskurser
Erika
Alvesta
titeln är beskrivande
Magdalena
Nässjö
En bra bok där man lär sig de olika begreppen och tillagningsmetoderna inom restaurang och storkök. Den praktiska gastronomin är A & O att lära sig inom kock yrket.