Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1; Ingrid Christenson; 1986
Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1; Ingrid Christenson; 1986

Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1 Upplaga 1

av Ingrid Christenson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1986
  • ISBN: 9789172082991
  • Förlag: Sparfrämjandet
  • Språk: Svenska

Om boken

1986 släpptes boken Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1 skriven av Ingrid Christenson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska. Förlaget bakom boken är Sparfrämjandet.

Köp boken Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1 på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1 (Upplaga 1)

Harvard

Christenson, I. (1986). Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1. 1:a uppl. Sparfrämjandet.

Oxford

Christenson, Ingrid, Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1, 1 uppl. (Sparfrämjandet, 1986).

APA

Christenson, I. (1986). Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1 (1:a uppl.). Sparfrämjandet.

Vancouver

Christenson I. Närings- och livsmedelskunskap : för livsmedelsteknisk linje årskurs 1. 1:a uppl. Sparfrämjandet; 1986.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.