Mat & klimat; Johanna Björklund, Pär Holmgren, Susanne Johansson; 2009
2 säljare

Mat & klimat Upplaga 1

av Johanna Björklund, Pär Holmgren, Susanne Johansson
Mat & klimat

Boken om hur vi kan välja att äta, handla och odla på ett sätt som är bättre för klimatet.

Maten står för en tredjedel av vår klimatpåverkan. Om vi vill göra något åt klimatförändringen är det enklast att börja med maten.

Hur vi väljer påverkar inte bara klimatet, utan även hur naturen mår och hur djuren behandlas. Det vi köper i affären avgör också hur vårt kulturlandskap ser ut.

Ju mer vi vet om maten och var den kommer ifrån, desto större blir smakupplevelsen. Klimatet mår bra av att vi blir "matsnobbar".

Författarna är experter på klimat och mat. Pär Holmgren är välkänd meteorolog och föreläsare i ämnen som rör klimatfrågan. Johanna Björklund och Susanne Johansson är verksamma vid Sveriges lantbruksuniversitet och är ledande forskare inom mat- och klimatfrågor.
Mat & klimat

Boken om hur vi kan välja att äta, handla och odla på ett sätt som är bättre för klimatet.

Maten står för en tredjedel av vår klimatpåverkan. Om vi vill göra något åt klimatförändringen är det enklast att börja med maten.

Hur vi väljer påverkar inte bara klimatet, utan även hur naturen mår och hur djuren behandlas. Det vi köper i affären avgör också hur vårt kulturlandskap ser ut.

Ju mer vi vet om maten och var den kommer ifrån, desto större blir smakupplevelsen. Klimatet mår bra av att vi blir "matsnobbar".

Författarna är experter på klimat och mat. Pär Holmgren är välkänd meteorolog och föreläsare i ämnen som rör klimatfrågan. Johanna Björklund och Susanne Johansson är verksamma vid Sveriges lantbruksuniversitet och är ledande forskare inom mat- och klimatfrågor.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2009
ISBN: 9789173290319
Förlag: Medströms Bokförlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 216 st
Mat & klimat

Boken om hur vi kan välja att äta, handla och odla på ett sätt som är bättre för klimatet.

Maten står för en tredjedel av vår klimatpåverkan. Om vi vill göra något åt klimatförändringen är det enklast att börja med maten.

Hur vi väljer påverkar inte bara klimatet, utan även hur naturen mår och hur djuren behandlas. Det vi köper i affären avgör också hur vårt kulturlandskap ser ut.

Ju mer vi vet om maten och var den kommer ifrån, desto större blir smakupplevelsen. Klimatet mår bra av att vi blir "matsnobbar".

Författarna är experter på klimat och mat. Pär Holmgren är välkänd meteorolog och föreläsare i ämnen som rör klimatfrågan. Johanna Björklund och Susanne Johansson är verksamma vid Sveriges lantbruksuniversitet och är ledande forskare inom mat- och klimatfrågor.
Mat & klimat

Boken om hur vi kan välja att äta, handla och odla på ett sätt som är bättre för klimatet.

Maten står för en tredjedel av vår klimatpåverkan. Om vi vill göra något åt klimatförändringen är det enklast att börja med maten.

Hur vi väljer påverkar inte bara klimatet, utan även hur naturen mår och hur djuren behandlas. Det vi köper i affären avgör också hur vårt kulturlandskap ser ut.

Ju mer vi vet om maten och var den kommer ifrån, desto större blir smakupplevelsen. Klimatet mår bra av att vi blir "matsnobbar".

Författarna är experter på klimat och mat. Pär Holmgren är välkänd meteorolog och föreläsare i ämnen som rör klimatfrågan. Johanna Björklund och Susanne Johansson är verksamma vid Sveriges lantbruksuniversitet och är ledande forskare inom mat- och klimatfrågor.
Begagnad bok
119 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
119 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar