Livsmedelshygien; Kristina Magnusson; 2008
Livsmedelshygien; Kristina Magnusson; 2008

Livsmedelshygien Upplaga 1

av Kristina Magnusson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2008
  • ISBN: 9789197604628
  • Sidor: 168 st
  • Förlag: Gästakademien / UHR
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Livsmedelshygien tar upp allt som du bör känna till när det gäller att tillreda och hantera mat och livsmedel, och fokuserar bland annat på: - Varför är det så viktigt att ha en god personlig hygien? - Vilka är de vanligaste orsakerna till matförgiftning? - Vad bör man tänka på när det gäller allergier? - Vilka kontrollmyndigheter finns det i Sverige? - Vad är HACCP och hur används den för att kontrollera verksamheten? Boken riktar sig till studerande inom Hotell- och restaurangprogrammet, medarbetare inom restaurang- och måltidsbranschen samt till en intresserad allmänhet. Den är lätt att ta till sig och kan även användas som uppslagsverk och inspirationskälla. Kristina Magnusson har en bred kompetens inom restaurang- och måltidsbranschen. Hon har jobbat som kock, utbildningsledare, uppdragsledare, säljledare och kursföreståndare, och har haft olika chefsbefattningar inom både privat och offentlig sektor. Kristinas motto är att alla kan växa med kunskap.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Livsmedelshygien (2008)

I juni 2008 släpptes boken Livsmedelshygien skriven av Kristina Magnusson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 168 sidor djupgående information om medicin. Förlaget bakom boken är Gästakademien / UHR.

Köp boken Livsmedelshygien på Studentapan och spara pengar.

Finns i 2 upplagor

Upplaga 2, Upplaga 1

Tillhör kategorierna

Referera till Livsmedelshygien (Upplaga 1)

Harvard

Magnusson, K. (2008). Livsmedelshygien. 1:a uppl. Gästakademien / UHR.

Oxford

Magnusson, Kristina, Livsmedelshygien, 1 uppl. (Gästakademien / UHR, 2008).

APA

Magnusson, K. (2008). Livsmedelshygien (1:a uppl.). Gästakademien / UHR.

Vancouver

Magnusson K. Livsmedelshygien. 1:a uppl. Gästakademien / UHR; 2008.

Alla upplagor

Köp boken

275 kr
372 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!