Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ; Jonas Cramby; 2017
endast ny

Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ Upplaga 11

av Jonas Cramby
Begränsad upplaga! Första upplagan har en öppen bindning med grön tråd. Upplagorna därefter har ett normalt utförande.

"Jag vill äta ALLT i den boken. Jonas har verkligen tagit grillningen till en ny högnivå."
Allt om Mat

Ingen annan grillning ger lika mycket resultat för lika lite ansträngning som den japanska. Tillbehören och såserna tar minuter att förbereda och köttet sekunder att grilla. De små bordsgrillarna är enkla, portabla och så billiga att vem som helst kan tillaga festmåltider i parker, på balkonger eller till och med inomhus.

Det är även ett oerhört socialt sätt att äta. Alla hjälps åt, man sträcker sig efter tillbehör, pratar, plockar och dricker i timmar tills man är så full av skratt, och blaskig iskall lager, att man måste hålla sig i golvet för att inte trilla av.

Men japansk grillning handlar inte bara om maten, det är också en mindfulnessövning. Råvaror, porslin och verktyg väljs med omsorg och något så enkelt som en bit kyckling, lite salt och eld kan med hjälp av lite övning, rätt teknik och att vara totalt engagerad i nuet transformeras till något sublimt.

Jonas Cramby är matskribent i bland annat Café Magazine och Metro. Han har gett ut fyra mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor och Taco loco. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

"Jonas Cramby prickar av nästa matlagningstrend."
Umeå Tidning

"Kul, inspirerande och säkert mycket gott."
Buffé

"Jonas Cramby slår ett slag för enkel men kvalitativ grillning."
Allt om Vin

"I Jonas Crambys nya bok Japansk grillning står allt du behöver veta för att lyckas."
Lantliv

"Det märks att det är en erfaren skribent som med penna och svett skapat boken. Sida efter sida slungas läsaren mellan enastående bilder, informativa stycken och framför allt: främmande – men mycket inspirerande recept."
Dalarnas Tidning

"Häftig och inspirerande matkonstbok för såväl mat- som grillnördar. Boken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag."
I Form

"Glöm villaträdgårdarnas maffiga statussymboler och de senaste åren allt större köttstycken. När du grillar japanskt är det enkla, portabla grillar som gäller. Så enkla att vem som helst kan tillaga en festmåltid."
Allt om Mat

"Japansk grillning av Jonas Cramby tar den matintresserade till andra sidan klotet, därman grillar gott med lite ansträngning. Förutom recept på koreansk bbq, yakitori, yakiniku och izakaya lär man sig konsten att grilla som en i mindfullness."
Blekinge Läns Tidning

Boken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag.

I Form
Begränsad upplaga! Första upplagan har en öppen bindning med grön tråd. Upplagorna därefter har ett normalt utförande.

"Jag vill äta ALLT i den boken. Jonas har verkligen tagit grillningen till en ny högnivå."
Allt om Mat

Ingen annan grillning ger lika mycket resultat för lika lite ansträngning som den japanska. Tillbehören och såserna tar minuter att förbereda och köttet sekunder att grilla. De små bordsgrillarna är enkla, portabla och så billiga att vem som helst kan tillaga festmåltider i parker, på balkonger eller till och med inomhus.

Det är även ett oerhört socialt sätt att äta. Alla hjälps åt, man sträcker sig efter tillbehör, pratar, plockar och dricker i timmar tills man är så full av skratt, och blaskig iskall lager, att man måste hålla sig i golvet för att inte trilla av.

Men japansk grillning handlar inte bara om maten, det är också en mindfulnessövning. Råvaror, porslin och verktyg väljs med omsorg och något så enkelt som en bit kyckling, lite salt och eld kan med hjälp av lite övning, rätt teknik och att vara totalt engagerad i nuet transformeras till något sublimt.

Jonas Cramby är matskribent i bland annat Café Magazine och Metro. Han har gett ut fyra mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor och Taco loco. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

"Jonas Cramby prickar av nästa matlagningstrend."
Umeå Tidning

"Kul, inspirerande och säkert mycket gott."
Buffé

"Jonas Cramby slår ett slag för enkel men kvalitativ grillning."
Allt om Vin

"I Jonas Crambys nya bok Japansk grillning står allt du behöver veta för att lyckas."
Lantliv

"Det märks att det är en erfaren skribent som med penna och svett skapat boken. Sida efter sida slungas läsaren mellan enastående bilder, informativa stycken och framför allt: främmande – men mycket inspirerande recept."
Dalarnas Tidning

"Häftig och inspirerande matkonstbok för såväl mat- som grillnördar. Boken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag."
I Form

"Glöm villaträdgårdarnas maffiga statussymboler och de senaste åren allt större köttstycken. När du grillar japanskt är det enkla, portabla grillar som gäller. Så enkla att vem som helst kan tillaga en festmåltid."
Allt om Mat

"Japansk grillning av Jonas Cramby tar den matintresserade till andra sidan klotet, därman grillar gott med lite ansträngning. Förutom recept på koreansk bbq, yakitori, yakiniku och izakaya lär man sig konsten att grilla som en i mindfullness."
Blekinge Läns Tidning

Boken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag.

I Form
Upplaga: 11e upplagan
Utgiven: 2017
ISBN: 9789127148055
Förlag: Natur & Kultur Allmänlitt.
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 175 st
Begränsad upplaga! Första upplagan har en öppen bindning med grön tråd. Upplagorna därefter har ett normalt utförande.

"Jag vill äta ALLT i den boken. Jonas har verkligen tagit grillningen till en ny högnivå."
Allt om Mat

Ingen annan grillning ger lika mycket resultat för lika lite ansträngning som den japanska. Tillbehören och såserna tar minuter att förbereda och köttet sekunder att grilla. De små bordsgrillarna är enkla, portabla och så billiga att vem som helst kan tillaga festmåltider i parker, på balkonger eller till och med inomhus.

Det är även ett oerhört socialt sätt att äta. Alla hjälps åt, man sträcker sig efter tillbehör, pratar, plockar och dricker i timmar tills man är så full av skratt, och blaskig iskall lager, att man måste hålla sig i golvet för att inte trilla av.

Men japansk grillning handlar inte bara om maten, det är också en mindfulnessövning. Råvaror, porslin och verktyg väljs med omsorg och något så enkelt som en bit kyckling, lite salt och eld kan med hjälp av lite övning, rätt teknik och att vara totalt engagerad i nuet transformeras till något sublimt.

Jonas Cramby är matskribent i bland annat Café Magazine och Metro. Han har gett ut fyra mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor och Taco loco. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

"Jonas Cramby prickar av nästa matlagningstrend."
Umeå Tidning

"Kul, inspirerande och säkert mycket gott."
Buffé

"Jonas Cramby slår ett slag för enkel men kvalitativ grillning."
Allt om Vin

"I Jonas Crambys nya bok Japansk grillning står allt du behöver veta för att lyckas."
Lantliv

"Det märks att det är en erfaren skribent som med penna och svett skapat boken. Sida efter sida slungas läsaren mellan enastående bilder, informativa stycken och framför allt: främmande – men mycket inspirerande recept."
Dalarnas Tidning

"Häftig och inspirerande matkonstbok för såväl mat- som grillnördar. Boken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag."
I Form

"Glöm villaträdgårdarnas maffiga statussymboler och de senaste åren allt större köttstycken. När du grillar japanskt är det enkla, portabla grillar som gäller. Så enkla att vem som helst kan tillaga en festmåltid."
Allt om Mat

"Japansk grillning av Jonas Cramby tar den matintresserade till andra sidan klotet, därman grillar gott med lite ansträngning. Förutom recept på koreansk bbq, yakitori, yakiniku och izakaya lär man sig konsten att grilla som en i mindfullness."
Blekinge Läns Tidning

Boken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag.

I Form
Begränsad upplaga! Första upplagan har en öppen bindning med grön tråd. Upplagorna därefter har ett normalt utförande.

"Jag vill äta ALLT i den boken. Jonas har verkligen tagit grillningen till en ny högnivå."
Allt om Mat

Ingen annan grillning ger lika mycket resultat för lika lite ansträngning som den japanska. Tillbehören och såserna tar minuter att förbereda och köttet sekunder att grilla. De små bordsgrillarna är enkla, portabla och så billiga att vem som helst kan tillaga festmåltider i parker, på balkonger eller till och med inomhus.

Det är även ett oerhört socialt sätt att äta. Alla hjälps åt, man sträcker sig efter tillbehör, pratar, plockar och dricker i timmar tills man är så full av skratt, och blaskig iskall lager, att man måste hålla sig i golvet för att inte trilla av.

Men japansk grillning handlar inte bara om maten, det är också en mindfulnessövning. Råvaror, porslin och verktyg väljs med omsorg och något så enkelt som en bit kyckling, lite salt och eld kan med hjälp av lite övning, rätt teknik och att vara totalt engagerad i nuet transformeras till något sublimt.

Jonas Cramby är matskribent i bland annat Café Magazine och Metro. Han har gett ut fyra mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor och Taco loco. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

"Jonas Cramby prickar av nästa matlagningstrend."
Umeå Tidning

"Kul, inspirerande och säkert mycket gott."
Buffé

"Jonas Cramby slår ett slag för enkel men kvalitativ grillning."
Allt om Vin

"I Jonas Crambys nya bok Japansk grillning står allt du behöver veta för att lyckas."
Lantliv

"Det märks att det är en erfaren skribent som med penna och svett skapat boken. Sida efter sida slungas läsaren mellan enastående bilder, informativa stycken och framför allt: främmande – men mycket inspirerande recept."
Dalarnas Tidning

"Häftig och inspirerande matkonstbok för såväl mat- som grillnördar. Boken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag."
I Form

"Glöm villaträdgårdarnas maffiga statussymboler och de senaste åren allt större köttstycken. När du grillar japanskt är det enkla, portabla grillar som gäller. Så enkla att vem som helst kan tillaga en festmåltid."
Allt om Mat

"Japansk grillning av Jonas Cramby tar den matintresserade till andra sidan klotet, därman grillar gott med lite ansträngning. Förutom recept på koreansk bbq, yakitori, yakiniku och izakaya lär man sig konsten att grilla som en i mindfullness."
Blekinge Läns Tidning

Boken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag.

I Form
Ny bok
234 kr246 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
234 kr246 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)