Gustafs kokbok: Mat för en lat; Jonas Persson, Jim Davis; 2001
Gustafs kokbok: Mat för en lat; Jonas Persson, Jim Davis; 2001

Gustafs kokbok: Mat för en lat Upplaga 1

av Jonas Persson, Jim Davis

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2001
  • ISBN: 9789163820021
  • Sidor: 48 st
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Gustafs kokbok har helt naturligt fått undertiteln Mat för en lat. Därmed kan man lätt definiera målgruppen: slöa människor som ogärna ställer sig framför spisen, eller kanske bara matlagningsovana! Recepten består av typisk "Gustaf-mat": olika varianter av lasagne, pasta, hamburgare, pizza, mackor, restmat, bantarsallad, kakor, osv. Teve- och radiokocken Jonas Persson (TV4, Folkradion, bl a) har komponerat de enkla och lättfattliga recepten, och till dessa serveras mängder av roliga Gustaf-strippar. Vad som är lite extra roligt i sammanhanget är att detta är världspremiär för Gustaf i kokboksbranschen. Trots att serien gått i tidningar över hela världen sedan 1978, är det här första gången någon gör en kokbok! Tanken har förstås funnits tidigare, men då var det Jim Davis själv som inte godkände idén. Nu har han ändrat sig och vi hoppas han inte kommer att ångra sitt beslut!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Gustafs kokbok: Mat för en lat (2001)

I oktober 2001 släpptes boken Gustafs kokbok: Mat för en lat skriven av Jonas Persson, Jim Davis. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 48 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bonnier Carlsen.

Köp boken Gustafs kokbok: Mat för en lat på Studentapan och spara pengar.

Referera till Gustafs kokbok: Mat för en lat (Upplaga 1)

Harvard

Persson, J. & Davis, J. (2001). Gustafs kokbok: Mat för en lat. 1:a uppl. Bonnier Carlsen.

Oxford

Persson, Jonas & Davis, Jim, Gustafs kokbok: Mat för en lat, 1 uppl. (Bonnier Carlsen, 2001).

APA

Persson, J., & Davis, J. (2001). Gustafs kokbok: Mat för en lat (1:a uppl.). Bonnier Carlsen.

Vancouver

Persson J, Davis J. Gustafs kokbok: Mat för en lat. 1:a uppl. Bonnier Carlsen; 2001.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.