Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker; Frederik Zäll; 2020
Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker; Frederik Zäll; 2020

Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassikerUpplaga 1

av Frederik Zäll

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2020
  • ISBN: 9789188397508
  • Sidor: 75 st
  • Förlag: Grenadine Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

En delikat bok om det delikata mellan köttet och potatisen, mellan hamburgaren och brödet, mellan laxen och tortillan - SÅSEN! I den här boken har Frederik Zäll valt att samla några av sina absoluta favoriter. Både klassiker i egen tappning och specialare som Fredrik hittat under alla sina resor genom framförallt USA, men även Europa och Asien. I vissa kretsar har kanske "Bea" fått ett skamfilat rykte, men såsen - Den äkta varianten - Sauce Bearnaise, är ju magiskt god. Tillsammans med till exempel en ruskigt fin köttbit är det svårslaget. Även andra klassiker som Sauce Mousseline, Hollandaise & Espagnole hittar man tillsammans med både klassiska och annorlunda krämer och röror. Här finns även några enkla fonder som sätter grunden till den perfekta grytan, såsen eller soppan. Frederik Zäll är en mångsysslare av rang. Hans band Eskobar släpper under 2020 sitt sjunde album och har turnerat världen runt sedan 1999. Frederik har skrivit otaliga kokböcker och med storsäljarna Stora Grytboken (Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 - Måltidsakademien) och Grilla & Rök (Årets Svenska Grillbok 2019 World Gourmand Cook Book Awards) som riktigt fina höjdpunkter. Utöver kokböckerna har Frederik skrivit och illustrerat barnbokstrilogin Drakarnas land. Han har jobbat många år på TV4 Nyhetsmorgon, haft matlagningsprogram på SVT Barnkanalen och ligger bakom Svinninge Ölkompani. Under 2020 öppnades hans första restaurang Zäll s Smokehouse i Åkersberga.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker (2020)

I november 2020 släpptes boken Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker skriven av Frederik Zäll. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 75 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Grenadine Bokförlag.

Köp boken Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker på Studentapan och spara pengar.

Referera till Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker (Upplaga 1)

Harvard

Zäll, F. (2020). Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker. 1:a uppl. Grenadine Bokförlag.

Oxford

Zäll, Frederik, Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker, 1 uppl. (Grenadine Bokförlag, 2020).

APA

Zäll, F. (2020). Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker (1:a uppl.). Grenadine Bokförlag.

Vancouver

Zäll F. Frederik Zälls bästa såser, röror, krämer, fonder & klassiker. 1:a uppl. Grenadine Bokförlag; 2020.