Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon; Ulla Britta Persson; 2018
Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon; Ulla Britta Persson; 2018

Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikonUpplaga 2

av Ulla Britta Persson

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2018
  • ISBN: 9789197949200
  • Sidor: 192 st
  • Förlag: Ps Språktjänst
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Detta svensk-franska och fransk-svenska lexikon ger dig ord och fraser som gör att du - väljer rätt mat och dryck i livsmedelsaffären - får det du vill ha på din tallrik och i ditt glas på restaurangen -kan läsa franska recept -vet var köttet sitter på gris, kalv, lamm och oxe -lär känna franska viner, druvor och vindistrikt -bekantar dig med ett hundratal franska ostar -plockar fram rätt fras vid rätt tillfälle

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon (2018)

I juni 2018 släpptes boken Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon skriven av Ulla Britta Persson. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 192 sidor djupgående information om språk. Förlaget bakom boken är Ps Språktjänst.

Köp boken Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon (Upplaga 2)

Harvard

Persson, U. B. (2018). Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon. 2:a uppl. Ps Språktjänst.

Oxford

Persson, Ulla Britta, Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon, 2 uppl. (Ps Språktjänst, 2018).

APA

Persson, U. B. (2018). Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon (2:a uppl.). Ps Språktjänst.

Vancouver

Persson UB. Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon. 2:a uppl. Ps Språktjänst; 2018.