Forskare klargör myter om maten; Birgitta Johansson; 2004
spara 61%
3 säljare

Forskare klargör myter om maten

av Birgitta Johansson
Gräver vi vår grav med kniv och gaffel? Vad ska vi äta för att inte bli feta och sjuka? Hur hållbara är egentligen myndigheternas kostråd? Går vi vilse i pannkakan? Blir vi feta av fett, eller blir vi feta av socker? Tål våra gamla gener den nya maten? Eller är det bättre med stenåldersmat?

Frågor som de här diskuteras intensivt i medierna, och det händer att charlataner och falska profeter får utrymme för att sprida sina ?sanningar?. I Myter om maten är det forskare som presenterar och tolkar vetenskapliga rön. De är överens om mycket ? men långtifrån allt.
Gräver vi vår grav med kniv och gaffel? Vad ska vi äta för att inte bli feta och sjuka? Hur hållbara är egentligen myndigheternas kostråd? Går vi vilse i pannkakan? Blir vi feta av fett, eller blir vi feta av socker? Tål våra gamla gener den nya maten? Eller är det bättre med stenåldersmat?

Frågor som de här diskuteras intensivt i medierna, och det händer att charlataner och falska profeter får utrymme för att sprida sina ?sanningar?. I Myter om maten är det forskare som presenterar och tolkar vetenskapliga rön. De är överens om mycket ? men långtifrån allt.
Utgiven: 2004
ISBN: 9789154059188
Förlag: Forskningsrådet Formas
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 229 st
Gräver vi vår grav med kniv och gaffel? Vad ska vi äta för att inte bli feta och sjuka? Hur hållbara är egentligen myndigheternas kostråd? Går vi vilse i pannkakan? Blir vi feta av fett, eller blir vi feta av socker? Tål våra gamla gener den nya maten? Eller är det bättre med stenåldersmat?

Frågor som de här diskuteras intensivt i medierna, och det händer att charlataner och falska profeter får utrymme för att sprida sina ?sanningar?. I Myter om maten är det forskare som presenterar och tolkar vetenskapliga rön. De är överens om mycket ? men långtifrån allt.
Gräver vi vår grav med kniv och gaffel? Vad ska vi äta för att inte bli feta och sjuka? Hur hållbara är egentligen myndigheternas kostråd? Går vi vilse i pannkakan? Blir vi feta av fett, eller blir vi feta av socker? Tål våra gamla gener den nya maten? Eller är det bättre med stenåldersmat?

Frågor som de här diskuteras intensivt i medierna, och det händer att charlataner och falska profeter får utrymme för att sprida sina ?sanningar?. I Myter om maten är det forskare som presenterar och tolkar vetenskapliga rön. De är överens om mycket ? men långtifrån allt.
Begagnad bok
35 kr89 krSpara 54 kr (61%) mot nypris
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
35 kr89 krSpara 54 kr (61%) mot nypris
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar