Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking; Michael White; 2006
Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking; Michael White; 2006

Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking Upplaga 1

av Michael White

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9780764599316
  • Förlag: John Wiley & Sons
  • Format: Inbunden
  • Språk: Engelska

Om boken

I oktober 2006 släpptes boken Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking skriven av Michael White. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska. Förlaget bakom boken är John Wiley & Sons som har sitt säte i Hoboken.

Köp boken Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking (Upplaga 1)

Harvard

White, M. (2006). Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking. 1:a uppl. John Wiley & Sons.

Oxford

White, Michael, Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking, 1 uppl. (John Wiley & Sons, 2006).

APA

White, M. (2006). Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking (1:a uppl.). John Wiley & Sons.

Vancouver

White M. Fiamma: The Essence of Contemporary Italian Cooking. 1:a uppl. John Wiley & Sons; 2006.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.