Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom; Margit Eliasson, Brita Karlström, Bengt Vessby; 2006
Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom; Margit Eliasson, Brita Karlström, Bengt Vessby; 2006

Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom Upplaga 5

av Margit Eliasson, Brita Karlström, Bengt Vessby

  • Upplaga: 5e upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9789172054790
  • Sidor: 32 st
  • Förlag: Gothia
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Bra mat för alla  vänder sig i första hand till personer med diabetes och hjärt- och kärlsjukdom men den är relevant för alla som vill lära sig att äta rätt. Begrepp som BMI och GI behandlas. Specifika sidor för just diabetes och hjärt- och kärlsjukdom. Broschyren är reviderad och innehåller nya fotografier, ny text, nya recept och ny layout.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom (2006)

I oktober 2006 släpptes boken Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom skriven av Margit Eliasson, Brita Karlström, Bengt Vessby. Det är den 5e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 32 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Gothia.

Köp boken Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom på Studentapan och spara pengar.

Referera till Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom (Upplaga 5)

Harvard

Eliasson, M., Karlström, B. & Vessby, B. (2006). Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom. 5:e uppl. Gothia.

Oxford

Eliasson, Margit, Karlström, Brita & Vessby, Bengt, Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom, 5 uppl. (Gothia, 2006).

APA

Eliasson, M., Karlström, B., & Vessby, B. (2006). Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom (5:e uppl.). Gothia.

Vancouver

Eliasson M, Karlström B, Vessby B. Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom. 5:e uppl. Gothia; 2006.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.