Baka matbröd; Ica Provkök; 2005
Baka matbröd; Ica Provkök; 2005

Baka matbrödUpplaga 1

av Ica Provkök

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2005
  • ISBN: 9789153425281
  • Sidor: 96 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Baka matbröd är en modern och pålitlig bakningsbok om allt slags matbröd. I boken finns recept på alla slags bröd, med olika smaksättningar och former, till exempel rostbröd, lantbröd, grova bröd, valnötsbröd, kavring, limpor, glutenfria bröd, bullar och kuvertbröd. Dagens moderna bröd med inspiration från hela världen har fått stort utrymme. Här finns bland annat olivbröd, focaccia, grissini, papadums, bagels och parmesanmuffins med goda kryddningar. Boken inleds med faktaavsnitt om jäsmedel, gryner, mjölsorter och felsökningsschema. 30 färgfoton, ca 100 recept. ICA Provkök gör gedigna och inspirerande kokböcker för alla hushåll. Recepten är alltid tillförlitliga och väl utprovade och maten god och näringsriktig.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Baka matbröd (2005)

I april 2005 släpptes boken Baka matbröd skriven av Ica Provkök. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 96 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Baka matbröd på Studentapan och spara pengar.

Referera till Baka matbröd (Upplaga 1)

Harvard

Provkök, I. (2005). Baka matbröd. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Provkök, Ica, Baka matbröd, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2005).

APA

Provkök, I. (2005). Baka matbröd (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Provkök I. Baka matbröd. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2005.