Yeast : the practical guide to beer fermentation; Chris White; 2010
Yeast : the practical guide to beer fermentation; Chris White; 2010

Yeast : the practical guide to beer fermentation

av Chris White

  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9780937381960
  • Sidor: 300 st
  • Förlag: Brewers Publications
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

This is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer, plus step-by-step procedures, equipment lists and a guide to troubleshooting are included.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Yeast : the practical guide to beer fermentation (2010)

2010 släpptes boken Yeast : the practical guide to beer fermentation skriven av Chris White. Den är skriven på engelska och består av 300 sidor. Förlaget bakom boken är Brewers Publications.

Köp boken Yeast : the practical guide to beer fermentation på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Yeast : the practical guide to beer fermentation

Harvard

White, C. (2010). Yeast : the practical guide to beer fermentation. Brewers Publications.

Oxford

White, Chris, Yeast : the practical guide to beer fermentation (Brewers Publications, 2010).

APA

White, C. (2010). Yeast : the practical guide to beer fermentation. Brewers Publications.

Vancouver

White C. Yeast : the practical guide to beer fermentation. Brewers Publications; 2010.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.