Välkommen till bords : uteätandets historia; Uno Hedman, Gösta Nordén; 2012
Välkommen till bords : uteätandets historia; Uno Hedman, Gösta Nordén; 2012

Välkommen till bords : uteätandets historia Upplaga 1

av Uno Hedman, Gösta Nordén

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789173314930
  • Sidor: 280 st
  • Förlag: Carlsson
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Restauranglivets historia återspeglar epoker och miljöer på många sätt. Restaurangen var en gång i tiden vår första offentliga samlingsplats. Här presenteras ett flertal personer som haft betydelse för branschen under 1800- och 1900-talen. Viktiga restaurangers historia tecknas. Boken börjar redan långt ned i 1400-talet. Branschpionjärer mötes i form av Hasselbackskungen, Grillkungen liksom franska kockar som Cadier. Man diskuterar likaså utbildning, serveringsarbetets degradering och kockens inflytande. Uno Hedman och Gösta Nordén har båda framgångsrika och viktiga karriärer bakom sig inom restaurangbranschen som krögare, utbildare m.m.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Välkommen till bords : uteätandets historia (2012)

I mars 2012 släpptes boken Välkommen till bords : uteätandets historia skriven av Uno Hedman, Gösta Nordén. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 280 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Carlsson som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Välkommen till bords : uteätandets historia på Studentapan och spara uppåt 41% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till Välkommen till bords : uteätandets historia (Upplaga 1)

Harvard

Hedman, U. & Nordén, G. (2012). Välkommen till bords : uteätandets historia. 1:a uppl. Carlsson.

Oxford

Hedman, Uno & Nordén, Gösta, Välkommen till bords : uteätandets historia, 1 uppl. (Carlsson, 2012).

APA

Hedman, U., & Nordén, G. (2012). Välkommen till bords : uteätandets historia (1:a uppl.). Carlsson.

Vancouver

Hedman U, Nordén G. Välkommen till bords : uteätandets historia. 1:a uppl. Carlsson; 2012.

Köp boken

155 kr
263 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!