Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker
I augusti 2012 släpptes boken Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock skriven av Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson, Tom Sjöstedt, Viktor Westerlind, Torsten Kjörling, Klas Lindberg, Tomas Diederichsen, Michael Björklund, Andreas Hedlund, Magnus Lindström, Tommy Myllymäki, Anders Dahlbom, Christian Hellberg, Karl Ljung, Per Styregård. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 280 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Nygren & Nygren.
Köp boken Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock på Studentapan och spara pengar.
Harvard
Oxford
APA
Vancouver
Ingen har recenserat den här boken ännu.