Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock; Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson, Tom Sjöstedt, Viktor Westerlind, Torsten Kjörling, Klas Lindberg, Tomas Diederichsen, Michael Björklund, Andreas Hedlund, Magnus Lindström, Tommy Myllymäki, Anders Dahlbom, Christian Hellberg, Karl Ljung, Per Styregård; 2012
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock; Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson, Tom Sjöstedt, Viktor Westerlind, Torsten Kjörling, Klas Lindberg, Tomas Diederichsen, Michael Björklund, Andreas Hedlund, Magnus Lindström, Tommy Myllymäki, Anders Dahlbom, Christian Hellberg, Karl Ljung, Per Styregård; 2012

Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock Upplaga 1

av Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789186623234
  • Sidor: 280 st
  • Förlag: Nygren & Nygren
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning. Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock (2012)

I augusti 2012 släpptes boken Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock skriven av Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson, Tom Sjöstedt, Viktor Westerlind, Torsten Kjörling, Klas Lindberg, Tomas Diederichsen, Michael Björklund, Andreas Hedlund, Magnus Lindström, Tommy Myllymäki, Anders Dahlbom, Christian Hellberg, Karl Ljung, Per Styregård. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 280 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Nygren & Nygren.

Köp boken Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock på Studentapan och spara pengar.

Referera till Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock (Upplaga 1)

Harvard

Aujalay, M., Eriksson, F., Lingström, C., Klötzke, G., Karlsson, S., Persson, R., Trägårdh, G., Eriksson, S., Sjöstedt, T., Westerlind, V., Kjörling, T., Lindberg, K., Diederichsen, T., Björklund, M., Hedlund, A., Lindström, M., Myllymäki, T., Dahlbom, A., Hellberg, C., Ljung, K. & Styregård, P. (2012). Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock. 1:a uppl. Nygren & Nygren.

Oxford

Aujalay, Markus m.fl., Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock, 1 uppl. (Nygren & Nygren, 2012).

APA

Aujalay, M., Eriksson, F., Lingström, C., Klötzke, G., Karlsson, S., Persson, R., Trägårdh, G., Eriksson, S., Sjöstedt, T., Westerlind, V., Kjörling, T., Lindberg, K., Diederichsen, T., Björklund, M., Hedlund, A., Lindström, M., Myllymäki, T., Dahlbom, A., Hellberg, C., … Styregård, P. (2012). Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock (1:a uppl.). Nygren & Nygren.

Vancouver

Aujalay M, Eriksson F, Lingström C, Klötzke G, Karlsson S, Persson R, m.fl. Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock. 1:a uppl. Nygren & Nygren; 2012.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.