Stora boken om desserter och bakverk; Claes Karlsson; 2011
Stora boken om desserter och bakverk; Claes Karlsson; 2011

Stora boken om desserter och bakverk Upplaga 1

av Claes Karlsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2011
  • ISBN: 9789186689032
  • Sidor: 157 st
  • Förlag: Safir Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning. De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta. Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies. Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards. Boken säljs via Stevali: [email protected] Ej returrätt.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Stora boken om desserter och bakverk (2011)

I mars 2011 släpptes boken Stora boken om desserter och bakverk skriven av Claes Karlsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 157 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Safir Förlag.

Köp boken Stora boken om desserter och bakverk på Studentapan och spara pengar.

Referera till Stora boken om desserter och bakverk (Upplaga 1)

Harvard

Karlsson, C. (2011). Stora boken om desserter och bakverk. 1:a uppl. Safir Förlag.

Oxford

Karlsson, Claes, Stora boken om desserter och bakverk, 1 uppl. (Safir Förlag, 2011).

APA

Karlsson, C. (2011). Stora boken om desserter och bakverk (1:a uppl.). Safir Förlag.

Vancouver

Karlsson C. Stora boken om desserter och bakverk. 1:a uppl. Safir Förlag; 2011.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.