Roten till det goda : rätter med rotsaker; Roland Persson; 2008
Roten till det goda : rätter med rotsaker; Roland Persson; 2008

Roten till det goda : rätter med rotsaker Upplaga 1

av Roland Persson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2008
  • ISBN: 9789153428848
  • Sidor: 105 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Rotsaker har blivit både vardags- och lyxmat. Här presenteras olika sorters husmansrötter i både klassiska och nya, fräscha recept. Låt dig inspireras! ­Tillaga, ät och njut! Det här är boken för alla som älskar rotfrukter! Men också för alla dem som, efter att ha provat de olika rätterna, kommer att längta efter de goda och nyttiga rötterna. Recepten ger prov på rotfrukternas mångfald, varierande användningsområden och olika tillagningssätt. Rotfrukter tillhör det naturliga köket, vilket gör att recepten är vegetariska. Varje ­recept avslutas med tips på tillbehör, som kött eller korv av olika slag, och de passar både till vardags och till fest. Alltsammans kryddas med fantastiska och inspirerande bilder. Roland Persson verkade under 15 år som kökschef i Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm. 1985-93 var han medlem i Svenska Kocklandslaget och 1990 blev Roland Persson utsedd till Årets kock. 1992 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj. Även Ann Lindberg, fotograf, och Mikael Engblom, formgivare, har tidigare varit delaktiga i framtagandet av flera böcker.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Roten till det goda : rätter med rotsaker (2008)

I september 2008 släpptes boken Roten till det goda : rätter med rotsaker skriven av Roland Persson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 105 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Roten till det goda : rätter med rotsaker på Studentapan och spara pengar.

Referera till Roten till det goda : rätter med rotsaker (Upplaga 1)

Harvard

Persson, R. (2008). Roten till det goda : rätter med rotsaker. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Persson, Roland, Roten till det goda : rätter med rotsaker, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2008).

APA

Persson, R. (2008). Roten till det goda : rätter med rotsaker (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Persson R. Roten till det goda : rätter med rotsaker. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2008.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.