Närings- och livsmedelskunskap; Ingrid Christenson; 1994
Närings- och livsmedelskunskap; Ingrid Christenson; 1994

Närings- och livsmedelskunskap Upplaga 2

av Ingrid Christenson

5.0 (1)

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 1994
  • ISBN: 9789163408748
  • Sidor: 208 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Priset gäller för varje separat artikel i serien.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Närings- och livsmedelskunskap (1994)

I augusti 1994 släpptes boken Närings- och livsmedelskunskap skriven av Ingrid Christenson. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 208 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Närings- och livsmedelskunskap på Studentapan och spara pengar.

Referera till Närings- och livsmedelskunskap (Upplaga 2)

Harvard

Christenson, I. (1994). Närings- och livsmedelskunskap. 2:a uppl. Liber.

Oxford

Christenson, Ingrid, Närings- och livsmedelskunskap, 2 uppl. (Liber, 1994).

APA

Christenson, I. (1994). Närings- och livsmedelskunskap (2:a uppl.). Liber.

Vancouver

Christenson I. Närings- och livsmedelskunskap. 2:a uppl. Liber; 1994.

Köp boken

149 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!