Montignacs bästa recept; Michel Montignac; 2003
Montignacs bästa recept; Michel Montignac; 2003

Montignacs bästa recept

av Michel Montignac

  • Utgiven: 2003
  • ISBN: 9789137122946
  • Sidor: 184 st
  • Förlag: Bokförlaget Forum
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv.  Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande.  Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet.  På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta. Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit.  Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Montignacs bästa recept (2003)

I augusti 2003 släpptes boken Montignacs bästa recept skriven av Michel Montignac. Den är skriven på svenska och består av 184 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bokförlaget Forum.

Köp boken Montignacs bästa recept på Studentapan och spara pengar.

Referera till Montignacs bästa recept

Harvard

Montignac, M. (2003). Montignacs bästa recept. Bokförlaget Forum.

Oxford

Montignac, Michel, Montignacs bästa recept (Bokförlaget Forum, 2003).

APA

Montignac, M. (2003). Montignacs bästa recept. Bokförlaget Forum.

Vancouver

Montignac M. Montignacs bästa recept. Bokförlaget Forum; 2003.

Köp boken

139 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!