Maten från min by : ayurveda för din hälsa; Janesh Vaidya; 2017

Maten från min by : ayurveda för din hälsa Upplaga 1

av Janesh Vaidya
Följ med på en matresa till Indien, för härliga smakupplevelser och bättre hälsa. Enligt ayurveda, den indiska hälsoläran och livsfilosofin, bör vi äta enligt vårt dominerande element. I den här vegetariska kokboken finns därför tydliga tabeller som hjälper dig att hitta ditt element och eventuella obalanser, och symboler som guidar till de optimala recepten för just dig. Dessutom får vi tips på hur vi kan anpassa recepten för hela familjen även om elementen skiljer sig åt.

Ayurvedapraktikern Janesh Vaidya bjuder i Maten från min by på mer än 100 härliga och unika recept från sin hembygd, anpassade för svenska råvaror och tillagningssätt. I boken hittas soppor, sallader, curry- och risrätter, biffar, mellanmål, frukostmat, smoothies, juicer och specialiteter från Kerala.

Alla recept har komponerats för att skapa bättre balans i kroppen. Rätterna är fria från gluten, laktos, raffinerat socker och animaliska produkter.
Följ med på en matresa till Indien, för härliga smakupplevelser och bättre hälsa. Enligt ayurveda, den indiska hälsoläran och livsfilosofin, bör vi äta enligt vårt dominerande element. I den här vegetariska kokboken finns därför tydliga tabeller som hjälper dig att hitta ditt element och eventuella obalanser, och symboler som guidar till de optimala recepten för just dig. Dessutom får vi tips på hur vi kan anpassa recepten för hela familjen även om elementen skiljer sig åt.

Ayurvedapraktikern Janesh Vaidya bjuder i Maten från min by på mer än 100 härliga och unika recept från sin hembygd, anpassade för svenska råvaror och tillagningssätt. I boken hittas soppor, sallader, curry- och risrätter, biffar, mellanmål, frukostmat, smoothies, juicer och specialiteter från Kerala.

Alla recept har komponerats för att skapa bättre balans i kroppen. Rätterna är fria från gluten, laktos, raffinerat socker och animaliska produkter.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2017
ISBN: 9789113075976
Förlag: Norstedts
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 192 st
Följ med på en matresa till Indien, för härliga smakupplevelser och bättre hälsa. Enligt ayurveda, den indiska hälsoläran och livsfilosofin, bör vi äta enligt vårt dominerande element. I den här vegetariska kokboken finns därför tydliga tabeller som hjälper dig att hitta ditt element och eventuella obalanser, och symboler som guidar till de optimala recepten för just dig. Dessutom får vi tips på hur vi kan anpassa recepten för hela familjen även om elementen skiljer sig åt.

Ayurvedapraktikern Janesh Vaidya bjuder i Maten från min by på mer än 100 härliga och unika recept från sin hembygd, anpassade för svenska råvaror och tillagningssätt. I boken hittas soppor, sallader, curry- och risrätter, biffar, mellanmål, frukostmat, smoothies, juicer och specialiteter från Kerala.

Alla recept har komponerats för att skapa bättre balans i kroppen. Rätterna är fria från gluten, laktos, raffinerat socker och animaliska produkter.
Följ med på en matresa till Indien, för härliga smakupplevelser och bättre hälsa. Enligt ayurveda, den indiska hälsoläran och livsfilosofin, bör vi äta enligt vårt dominerande element. I den här vegetariska kokboken finns därför tydliga tabeller som hjälper dig att hitta ditt element och eventuella obalanser, och symboler som guidar till de optimala recepten för just dig. Dessutom får vi tips på hur vi kan anpassa recepten för hela familjen även om elementen skiljer sig åt.

Ayurvedapraktikern Janesh Vaidya bjuder i Maten från min by på mer än 100 härliga och unika recept från sin hembygd, anpassade för svenska råvaror och tillagningssätt. I boken hittas soppor, sallader, curry- och risrätter, biffar, mellanmål, frukostmat, smoothies, juicer och specialiteter från Kerala.

Alla recept har komponerats för att skapa bättre balans i kroppen. Rätterna är fria från gluten, laktos, raffinerat socker och animaliska produkter.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)