Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga; Jennie Walldén; 2016
Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga; Jennie Walldén; 2016

Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga

av Jennie Walldén

  • Utgiven: 2016
  • ISBN: 9789174246209
  • Sidor: 152 st
  • Förlag: Bonnier Fakta
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Asiatisk mat är lätt att älska! Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Gul lök, kyckling, vitkål, fläsk och morot är helt vanliga råvaror i det svenska köket, men de är också viktiga ingredienser i många asiatiska rätter. Med hjälp av asiatiska smaksättare smakar den vanliga vitkålen Japan, fläsket Korea och moroten Kina. Enkelt, snabbt och gott. För att få fram smakerna har Jennie Walldén valt ut några spännande asiatiska smaksättare som exempelvis misopasta, gochujang och fisksås. Målet är att smaksättarna inte bara ska användas en gång, utan de ska gå åt! Därför är recepten utvalda så att det i varje recept finns minst en av de utvalda smaksättarna. Rätterna är anpassade för det svenska köket, men med den asiatiska fräschören och hettan. Lär dig att göra kimchi, makrill teriyaki, tom ka ga och misobakad pulled pork. Här finns både vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött. Gör din vardag mer spännande och mer smakrik med asiatiska smaker på svenska råvaror.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga (2016)

I september 2016 släpptes boken Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga skriven av Jennie Walldén. Den är skriven på svenska och består av 152 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bonnier Fakta.

Köp boken Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga på Studentapan och spara pengar.

Referera till Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga

Harvard

Walldén, J. (2016). Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga. Bonnier Fakta.

Oxford

Walldén, Jennie, Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga (Bonnier Fakta, 2016).

APA

Walldén, J. (2016). Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga. Bonnier Fakta.

Vancouver

Walldén J. Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga. Bonnier Fakta; 2016.

Köp boken

Helt ny

147 kr