Maillard reaction; Raphael Ikan; 1996
Maillard reaction; Raphael Ikan; 1996

Maillard reaction

av Raphael Ikan

  • Utgiven: 1996
  • ISBN: 9780471963004
  • Sidor: 228 st
  • Förlag: John wiley and sons ltd
  • Format: Inbunden
  • Språk: Engelska

Om boken

The Maillard reaction, named after its inventor, Louis-Camille Maillard, refers to reactions between amines and carbonyl compounds. It has been detected in heated, dried and stored foods and in mammalian organisms. It is responsible for changes in the colour and nutritive value of foodstuffs. This volume contains essays on our current understanding of the reaction, including updated reviews on its involvement in the scavenging of oxygen, the thermal generation of aromas, and the mechanistic aspects of free radicals.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Maillard reaction (1996)

I mars 1996 släpptes boken Maillard reaction skriven av Raphael Ikan. Den är skriven på engelska och består av 228 sidor djupgående information om kemi. Förlaget bakom boken är John wiley and sons ltd.

Köp boken Maillard reaction på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Maillard reaction

Harvard

Ikan, R. (1996). Maillard reaction. John wiley and sons ltd.

Oxford

Ikan, Raphael, Maillard reaction (John wiley and sons ltd, 1996).

APA

Ikan, R. (1996). Maillard reaction. John wiley and sons ltd.

Vancouver

Ikan R. Maillard reaction. John wiley and sons ltd; 1996.