Köttskolan 1 - stycka kött; 1990
Köttskolan 1 - stycka kött; 1990

Köttskolan 1 - stycka köttUpplaga 2

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 1990
  • ISBN: 9789127345645
  • Sidor: 104 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Bra instruktioner om hur man grov- och finstyckar nöt, gris, kalv och lamm och hur man använder de olika bitarna.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Köttskolan 1 - stycka kött (1990)

I april 1990 släpptes boken Köttskolan 1 - stycka kött . Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 104 sidor. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Köttskolan 1 - stycka kött på Studentapan och spara pengar.

Referera till Köttskolan 1 - stycka kött (Upplaga 2)

Harvard

Anon. (1990). Köttskolan 1 - stycka kött. 2:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Köttskolan 1 - stycka kött, 2 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 1990).

APA

Köttskolan 1 - stycka kött (2:a uppl.). (1990). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Köttskolan 1 - stycka kött. 2:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 1990.