Kött : direkt från proffsköket, chef de partie; Professional Secrets; 2014
Kött : direkt från proffsköket, chef de partie; Professional Secrets; 2014

Kött : direkt från proffsköket, chef de partie Upplaga 1

av Professional Secrets

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789198145007
  • Sidor: 118 st
  • Förlag: Opexi
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Kunskap direkt från proffsköket Alla som älskar att laga mat drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass tillsammans med proffsen i köket på en riktigt bra restaurang, att få lära sig av de som verkligen vet hur man gör. Chef de Partie KÖTT är så nära detta man kan komma i bokform. Chef de Partie KÖTT gläntar på dörren till restaurangköket och lär ut vad en linjekock ansvarig för en köttstation bör veta. Insikterna och de praktiska kunskaperna du får i den här boken gör dig garanterat till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök. Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna första bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med kött som specialitet. Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att vi konsumenter bör lägga pengarna på mindre men bättre kött. För det leder inte bara till godare mat på våra tallrikar, utan även till bättre djurhushållning i våra gårdar och mindre belastning på vår miljö. Ur innehållet: Köksbrigaden vad är det? De viktigaste verktygen Hur du väljer kött som proffsen Hur du förvarar kött som proffsen Hur du förbereder kött som proffsen Hur du tillagar kött som proffsen Hur du serverar kött som proffsen Om nöt, kalv, gris, lamm och tamfågel Styckscheman Guide till styckdetaljer

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Kött : direkt från proffsköket, chef de partie (2014)

I september 2014 släpptes boken Kött : direkt från proffsköket, chef de partie skriven av Professional Secrets. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 118 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Opexi.

Köp boken Kött : direkt från proffsköket, chef de partie på Studentapan och spara pengar.

Referera till Kött : direkt från proffsköket, chef de partie (Upplaga 1)

Harvard

Secrets, P. (2014). Kött : direkt från proffsköket, chef de partie. 1:a uppl. Opexi.

Oxford

Secrets, Professional, Kött : direkt från proffsköket, chef de partie, 1 uppl. (Opexi, 2014).

APA

Secrets, P. (2014). Kött : direkt från proffsköket, chef de partie (1:a uppl.). Opexi.

Vancouver

Secrets P. Kött : direkt från proffsköket, chef de partie. 1:a uppl. Opexi; 2014.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.