Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna; Anders Brundin; 2015
Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna; Anders Brundin; 2015

Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna Upplaga 2

av Anders Brundin

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789177366430
  • Sidor: 360 st
  • Förlag: Informationsförl.
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Gymnasieskolans utbildning i bageri- och konditorikunskap syftar till att ge eleverna goda kunskaper om hantverksmässiga metoder för att framställa bröd och konditorivaror. Boken Konditori från Sveriges bagare och konditorer har producerats av Informationsförlaget och utgör tillsammans med boken Bageri ett modernt och inspirerande läromedel för denna treåriga gymnasieutbildning. Böckerna syftar till att ge eleverna den kompetens som i dag efterfrågas på landets bagerier och konditorier. Här presenteras de grunder och tekniker som yrket kräver, men också många nya typer av populära bakverk, som surdegsbröd och moussetårtor.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna (2015)

2015 släpptes boken Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna skriven av Anders Brundin. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 360 sidor. Förlaget bakom boken är Informationsförl..

Köp boken Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna (Upplaga 2)

Harvard

Brundin, A. (2015). Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna. 2:a uppl. Informationsförl.

Oxford

Brundin, Anders, Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna, 2 uppl. (Informationsförl., 2015).

APA

Brundin, A. (2015). Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna (2:a uppl.). Informationsförl.

Vancouver

Brundin A. Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna. 2:a uppl. Informationsförl.; 2015.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.