Humankemi; Gunilla Jakobsson, Otto Zeidler; 2006
2 säljare

Humankemi Upplaga 1

av Gunilla Jakobsson, Otto Zeidler
Boken diskuterar blodets olika uppgifter, som vikten av att blodet är en buffert, att det sker många intressanta jämviktsreaktioner i blodet och att blodet innehåller många viktiga kemiska föreningar. Matspjälkning och metabolism är andra viktiga avsnitt i boken. Den behandlar även nerver och muskler och hur energin från maten överförs till rörelser i musklerna.
I boken ingår också ett omfattande faktaavsnitt. Här kan man slå upp det som man kanske borde kunna för att till fullo förstå den löpande texten, men inte kommer ihåg eller kanske aldrig lärt sig.
På grund av bokens integration av kemi, näringslära och idrottsvetenskap lämpar den sig väl för blivande och verksamma lärare i såväl kemi som idrott och hälsa.
Boken diskuterar blodets olika uppgifter, som vikten av att blodet är en buffert, att det sker många intressanta jämviktsreaktioner i blodet och att blodet innehåller många viktiga kemiska föreningar. Matspjälkning och metabolism är andra viktiga avsnitt i boken. Den behandlar även nerver och muskler och hur energin från maten överförs till rörelser i musklerna.
I boken ingår också ett omfattande faktaavsnitt. Här kan man slå upp det som man kanske borde kunna för att till fullo förstå den löpande texten, men inte kommer ihåg eller kanske aldrig lärt sig.
På grund av bokens integration av kemi, näringslära och idrottsvetenskap lämpar den sig väl för blivande och verksamma lärare i såväl kemi som idrott och hälsa.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2006
ISBN: 9789144044408
Förlag: Studentlitteratur AB
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 204 st
Boken diskuterar blodets olika uppgifter, som vikten av att blodet är en buffert, att det sker många intressanta jämviktsreaktioner i blodet och att blodet innehåller många viktiga kemiska föreningar. Matspjälkning och metabolism är andra viktiga avsnitt i boken. Den behandlar även nerver och muskler och hur energin från maten överförs till rörelser i musklerna.
I boken ingår också ett omfattande faktaavsnitt. Här kan man slå upp det som man kanske borde kunna för att till fullo förstå den löpande texten, men inte kommer ihåg eller kanske aldrig lärt sig.
På grund av bokens integration av kemi, näringslära och idrottsvetenskap lämpar den sig väl för blivande och verksamma lärare i såväl kemi som idrott och hälsa.
Boken diskuterar blodets olika uppgifter, som vikten av att blodet är en buffert, att det sker många intressanta jämviktsreaktioner i blodet och att blodet innehåller många viktiga kemiska föreningar. Matspjälkning och metabolism är andra viktiga avsnitt i boken. Den behandlar även nerver och muskler och hur energin från maten överförs till rörelser i musklerna.
I boken ingår också ett omfattande faktaavsnitt. Här kan man slå upp det som man kanske borde kunna för att till fullo förstå den löpande texten, men inte kommer ihåg eller kanske aldrig lärt sig.
På grund av bokens integration av kemi, näringslära och idrottsvetenskap lämpar den sig väl för blivande och verksamma lärare i såväl kemi som idrott och hälsa.
Begagnad bok
239 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
239 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar