Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg; Annika Wesslén, Gunilla Lindeberg; 2008
Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg; Annika Wesslén, Gunilla Lindeberg; 2008

Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg

av Annika Wesslén, Gunilla Lindeberg

  • Utgiven: 2008
  • ISBN: 9789100120214
  • Sidor: 223 st
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Livsviktig, vacker och vardagsnära. ICA-kuriren Det här är en bok att använda särskilt för dem som inte har så stor glädje av andra kokböcker. Gästriklands Tidning Den här boken blir snabbt oumbärlig i köket. Restaurang & Storhushåll Utsedd till vinnare i klassen Hälsa functional food år 2003 av Måltidsakademin! Motivering: Hög ambitionsnivå, matglädje och livslust präglar denna kombination av modern kokbok och praktiskt uppslagsverk. Går det att göra pannkakor om barnen är allergiska mot mjölk och ägg? Vad gör man till festen där den ene är överkänslig mot gluten medan den andre är laktosintolerant? Dessa problem, och många fler, får här sin lösning! Gott är en lustfylld och innehållsrik kokbok för allergiker och överkänsliga, fylld med mängder av recept och idéer på mat utan gluten, laktos, mjölk, soja, vete och ägg. Här finns över 300 recept på goda måltider och ett helt kapitel om hur man bakar bullar, kakor och matbröd. Gott innehåller allt från grönsaker till godis. Det som gör boken så speciell är att recepten tydligt informerar om vad rätten inte innehåller. Här finns även en längre faktadel om allergier och livsmedel, och mängder av tips och råd om alternativa lösningar, så att alla rätter kan anpassas efter behov. Gott är den nya titeln på boken Mat Special, som nu kommer i ny, reviderad utgåva i mindre format.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg (2008)

I oktober 2008 släpptes boken Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg skriven av Annika Wesslén, Gunilla Lindeberg. Den är skriven på svenska och består av 223 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Albert Bonniers Förlag som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg på Studentapan och spara pengar.

Referera till Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg

Harvard

Wesslén, A. & Lindeberg, G. (2008). Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg. Albert Bonniers Förlag.

Oxford

Wesslén, Annika & Lindeberg, Gunilla, Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg (Albert Bonniers Förlag, 2008).

APA

Wesslén, A., & Lindeberg, G. (2008). Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg. Albert Bonniers Förlag.

Vancouver

Wesslén A, Lindeberg G. Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg. Albert Bonniers Förlag; 2008.