Fundamentals of Heat and Mass Transfer; Frank P. Incropera, David P. DeWitt; 2006
Fundamentals of Heat and Mass Transfer; Frank P. Incropera, David P. DeWitt; 2006

Fundamentals of Heat and Mass Transfer Upplaga 6

av Frank P. Incropera, David P. DeWitt

  • Upplaga: 6e upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9780471457282
  • Sidor: 1024 st
  • Förlag: John Wiley & Sons
  • Format: Inbunden
  • Språk: Engelska

Om boken

This bestselling book in the field provides a complete introduction to the physical origins of heat and mass transfer. Noted for its crystal clear presentation and easy-to-follow problem solving methodology, Incropera and Dewitt's systematic approach to the first law develops reader confidence in using this essential tool for thermal analysis. Readers will learn the meaning of the terminology and physical principles of heat transfer as well as how to use requisite inputs for computing heat transfer rates and/or material temperatures.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Fundamentals of Heat and Mass Transfer (2006)

I mars 2006 släpptes boken Fundamentals of Heat and Mass Transfer skriven av Frank P. Incropera, David P. DeWitt. Det är den 6e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 1024 sidor. Förlaget bakom boken är John Wiley & Sons som har sitt säte i Hoboken.

Köp boken Fundamentals of Heat and Mass Transfer på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Fundamentals of Heat and Mass Transfer (Upplaga 6)

Harvard

Incropera, F. P. & DeWitt, D. P. (2006). Fundamentals of Heat and Mass Transfer. 6:e uppl. John Wiley & Sons.

Oxford

Incropera, Frank P. & DeWitt, David P., Fundamentals of Heat and Mass Transfer, 6 uppl. (John Wiley & Sons, 2006).

APA

Incropera, F. P., & DeWitt, D. P. (2006). Fundamentals of Heat and Mass Transfer (6:e uppl.). John Wiley & Sons.

Vancouver

Incropera FP, DeWitt DP. Fundamentals of Heat and Mass Transfer. 6:e uppl. John Wiley & Sons; 2006.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.