Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap; Anna Blücher, Jan G Bruhn, Lars Ove Dragsted, Margaretha Jägerstad, Maria Lingaas, Johan Olsson, Anita Laser Reuterswärd, Birgitta Sundberg, Ingrid Undeland; 2005
Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap; Anna Blücher, Jan G Bruhn, Lars Ove Dragsted, Margaretha Jägerstad, Maria Lingaas, Johan Olsson, Anita Laser Reuterswärd, Birgitta Sundberg, Ingrid Undeland; 2005

Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap Upplaga 1

av Anna Blücher, Jan G Bruhn, Lars Ove Dragsted, Margaretha Jägerstad, Maria Lingaas

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2005
  • ISBN: 9789144030654
  • Sidor: 206 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Boken presenterar bakgrund och kunskap inom olika områden av "functional food science". Författarna är alla specialister och forskare inom sina ämnesområden. De redogör för vad som är känt i dag och vilka förutsättningar som finns för att positivt påverka hälsan genom att äta ett specifikt livsmedel eller en livsmedelskomponent. Boken vänder sig i första hand till högskolestudenter som ett viktigt och aktuellt komplement till traditionella böcker i näringslära. Det kan vara livsmedelsstuderande, nutritionister, dietister, kostekonomer, hushållslärare, farmaceuter, apotekare samt studerande inom olika vårdutbildningar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap (2005)

I april 2005 släpptes boken Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap skriven av Anna Blücher, Jan G Bruhn, Lars Ove Dragsted, Margaretha Jägerstad, Maria Lingaas, Johan Olsson, Anita Laser Reuterswärd, Birgitta Sundberg, Ingrid Undeland. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 206 sidor djupgående information om medicin. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap (Upplaga 1)

Harvard

Blücher, A., Bruhn, J. G., Dragsted, L. O., Jägerstad, M., Lingaas, M., Olsson, J., Reuterswärd, A. L., Sundberg, B. & Undeland, I. (2005). Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap. 1:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Blücher, Anna, Bruhn, Jan G, Dragsted, Lars Ove, Jägerstad, Margaretha, Lingaas, Maria, Olsson, Johan, Reuterswärd, Anita Laser, Sundberg, Birgitta & Undeland, Ingrid, Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap, 1 uppl. (Studentlitteratur AB, 2005).

APA

Blücher, A., Bruhn, J. G., Dragsted, L. O., Jägerstad, M., Lingaas, M., Olsson, J., Reuterswärd, A. L., Sundberg, B., & Undeland, I. (2005). Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap (1:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Blücher A, Bruhn JG, Dragsted LO, Jägerstad M, Lingaas M, Olsson J, m.fl. Functional Foods : nutrition, medicin och livsmedelsvetenskap. 1:a uppl. Studentlitteratur AB; 2005.

Köp boken

109 kr