Food Microbiology; M. R. Adams, M. O. Moss; 2000
Food Microbiology; M. R. Adams, M. O. Moss; 2000

Food Microbiology Upplaga 2

av M. R. Adams, M. O. Moss

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2000
  • ISBN: 9780854046119
  • Sidor: 479 st
  • Förlag: Royal Society of Chemistry
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

Food Microbiology is the first entirely new, comprehensive student text to be published on this subject for more than 10 years. It covers the whole field of modern food microbiology, including recent developments in the procedures used to assay and control microbiological quality in food. The book covers the three main themes of the interaction of micro-organisms with food-spoilage, foodborne illness and food fermentation and gives balanced attention to both the positive and negative aspects which result. It also discusses the factors affecting the presence of micro-organisms in foods, as well as their capacity to survive and grow. Suggestions for further reading, of either the most recent or the best material available, are included in a separate section. This book presents a thorough and accessible account of modern food microbiology and will make an ideal course book. Food Microbiology is a must for undergraduates, lecturers and researchers involved in the biological sciences, biotechnology, and food sciences and technology.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Food Microbiology (2000)

2000 släpptes boken Food Microbiology skriven av M. R. Adams, M. O. Moss. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 479 sidor. Förlaget bakom boken är Royal Society of Chemistry.

Köp boken Food Microbiology på Studentapan och spara pengar.

Finns i 5 upplagor

Upplaga 5, Upplaga 4, Upplaga 3, Upplaga 2, Upplaga 1

Tillhör kategorierna

Referera till Food Microbiology (Upplaga 2)

Harvard

Adams, M. R. & Moss, M. O. (2000). Food Microbiology. 2:a uppl. Royal Society of Chemistry.

Oxford

Adams, M. R. & Moss, M. O., Food Microbiology, 2 uppl. (Royal Society of Chemistry, 2000).

APA

Adams, M. R., & Moss, M. O. (2000). Food Microbiology (2:a uppl.). Royal Society of Chemistry.

Vancouver

Adams MR, Moss MO. Food Microbiology. 2:a uppl. Royal Society of Chemistry; 2000.
Begagnad bok från 389 kr
Upplaga 4 finns tillgänglig som begagnad.

Alla upplagor

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.