Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie; Professional Secrets; 2014
Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie; Professional Secrets; 2014

Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie Upplaga 1

av Professional Secrets

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789198145014
  • Sidor: 130 st
  • Förlag: Opexi
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Proffsen lär dig laga fisk Chef de Partie är en serie böcker från Professional Secrets. Böckerna vänder sig till hemmakockar som vill lära sig av proffsen och som drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass i köket på en riktigt bra restaurang. Den andra boken i serien, Chef de Partie FISK, lär ut vad en linjekock ansvarig för en fiskstation bör veta. Den innehåller insikter, tips och praktiska kunskaper som garanterat gör dig till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök. Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna andra bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med fisk som specialitet. Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att en färsk råvara är A och O när du lagar fisk. Och att större kunskap om råvaran inte bara leder till framgångar i köket, utan också till ökad förståelse för att den måste fredas från rovfiske. Ur innehållet: Köksbrigaden - vad är det? De viktigaste verktygen Hur du väljer fisk som proffsen Hur du förvarar fisk som proffsen Hur du förbereder fisk som proffsen Hur du tillagar fisk som proffsen Hur du serverar fisk som proffsen Såser och andra grunder Sötvattensfisk, saltvattensfisk, skaldjur Fiskguide

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie (2014)

I september 2014 släpptes boken Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie skriven av Professional Secrets. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 130 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Opexi.

Köp boken Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie på Studentapan och spara pengar.

Referera till Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie (Upplaga 1)

Harvard

Secrets, P. (2014). Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie. 1:a uppl. Opexi.

Oxford

Secrets, Professional, Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie, 1 uppl. (Opexi, 2014).

APA

Secrets, P. (2014). Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie (1:a uppl.). Opexi.

Vancouver

Secrets P. Fisk : direkt från proffsköket, chef de partie. 1:a uppl. Opexi; 2014.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.