Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha; Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann; 2016
Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha; Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann; 2016

Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha Upplaga 1

av Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2016
  • ISBN: 9789174616163
  • Sidor: 159 st
  • Förlag: Lind & Co
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Något jäser i restaurangkök världen över bokstavligt talat. Och nu kan du dra igång samma process själv, i ditt eget kök! IFermentering hittar du 35 enkla recept på fermenterade grönsaker och frukter. Kom igång med klassisk sauerkraut, kryddig koreansk kimchi och den läskande tedrycken kombucha. Med spännande kombinationer får klassiska recept helt nya smakdimensioner. Låt dig inspireras av urgamla konserveringsmetoder och lär dig att fermentera fyll ditt skafferi och låt tiden arbeta för dig och dina fermenterade produkter. Resultatet är både livgivande, stärkande och fyllt av smak - underbart till smörgåsar, sallader och grillat. SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering. SØREN EJLERSEN är kock och grundare till aarstiderne.com, en dansk sajt för ekologiska råvaror. DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha (2016)

I oktober 2016 släpptes boken Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha skriven av Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 159 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Lind & Co.

Köp boken Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha på Studentapan och spara pengar.

Referera till Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha (Upplaga 1)

Harvard

Peterson, S., Ejlersen, S. & Ingemann, D. (2016). Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha. 1:a uppl. Lind & Co.

Oxford

Peterson, Shane, Ejlersen, Søren & Ingemann, Ditte, Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha, 1 uppl. (Lind & Co, 2016).

APA

Peterson, S., Ejlersen, S., & Ingemann, D. (2016). Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha (1:a uppl.). Lind & Co.

Vancouver

Peterson S, Ejlersen S, Ingemann D. Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha. 1:a uppl. Lind & Co; 2016.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.